Saavuta & Löydä
-webinaari

16.5.2024 klo 14–16

Kiinnostaako kuulla, kuinka matkailuala voi tehostaa digitaalista palvelua saavutettavuuden ja älykkään sivustohaun avulla? Nyt järjestämme tämän aiheen tiimoilta laadukkaan ja maksuttoman webinaarin – varaa paikkasi saman tien!

Tervetuloa mukaan 16.5.2024 klo 14-16!

Saavutettavuus ja löydettävyys kohtaavat

Miten matkailulan verkkosivustojen saavutettavuutta ja houkuttelevuutta voidaan parantaa moderneilla hakutoiminnoilla ja chatboteilla? Mitä aidon saavutettavuuden kehittäminen tarkoittaa käytännössä ja mistä kannattaa aloittaa, mikäli saavutettavuus on asiana vielä uutta?

Ohjelmassa:

14.00    Webinaarin avaus ja intro,  
Ari-Pekka Saarela, Q-Factory Oy/eQual 

14.15     Sisältöjen hyvä löydettävyys ja promoaminen hakutoimintojen kautta
Antti Korhonen, Cludo Oy 

Miten matkailulan verkkosivustojen saavutettavuutta ja houkuttelevuutta voidaan parantaa moderneilla hakutoiminnoilla ja chatboteilla? 

Antin osuudessa käymme käy läpi, kuinka vierailijat löytävät helposti etsimänsä tiedot haun kautta käyttäen synonyymeja ja ymmärtämällä kirjoitusvirheitä. Tämä parantaa merkittävästi matkailusivustojen käytettävyyttä ja saavutettavuutta. Annamme myös esimerkkejä siitä, kuinka Cludon teknologiat ovat auttaneet matkailijoita löytämään tarvitsemansa tiedot nopeasti ja vaivattomasti, antaen ideoita käytettävyydelle ja saavutettavuudelle matkailualalla. 

14.45     Saavutettavuuden kehittäminen ja varmistaminen verkkopalvelun uudistuksessa yhteistyössä Hutcode Oy:n kanssa – case Visit Rovaniemi  
Janne Pallari, Visit Rovaniemi Oy 

Jannen puheenvuorossa käsitellään saavutettavuutta case Visit Rovaniemi -kontekstissa. Hän tulee korostamaan WCAG 2.1:n merkitystä ja tarkastelemaan saavutettavuutta sivustohierarkian näkökulmasta. Lisäksi hän kertoo teknisistä ratkaisuista, joita toteutettiin saavutettavuuden parantamiseksi ja käy läpi käyttäjäkokemukseen vaikuttavia asioita. Tutustutaan myös Visit Finland Datahub -integraatioon ja sen rooliin saavutettavuuden ja automaation näkökulmasta.

15.15     Aidolla saavutettavuudella parempaa käyttäjäkokemusta kaikille  
Tero Pesonen, Q-Factory Oy/ eQual 

Ajankohtaista ja tärkeää tietoa, sillä saavutettavuus on tehokas tapa parantaa palvelujen käytettävyyttä kaikille käyttäjille.

Tässä puheenvuorossa kerromme, mitä aidon saavutettavuuden kehittäminen tarkoittaa käytännössä ja mistä kannattaa aloittaa, mikäli saavutettavuus on asiana vielä uutta.  

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin oheisella lomakkeella.

Samalla varmistat, että saat webinaaritallenteen tapahtuman jälkeen, mikäli et pääsisikään paikalle tapahtumahetkellä.

Cludo

Cludo erikoistuu älykkäiden hakuratkaisujen ja chatbottien kehittämiseen, parantaen tiedon löydettävyyttä ja käyttökokemusta eri verkkopalveluissa. Cludo auttaa organisaatioita optimoimaan sivustojensa saavutettavuutta ja käyttäjäystävällisyyttä modernien teknologioiden avulla. 

Antti Korhonen

Antilla on +10 vuoden kokemus verkkosivustojen parissa aina sisällöntuotannosta analytiikkaan ja kehitysprojekteista saavutettavuuspuolelle. Antti on Cludon hakutoimintojen asiantuntija ja on erikoistunut käyttäjäkokemuksen parantamiseen löydettävyyden kautta.  

+45 31 38 42 65

antti.korhonen@cludo.com 

Janne Pallari

Brand Manager

Puhelinnumero

 

Visit Rovaniemi

Vuonna 2007 perustettu Visit Rovaniemi (Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy) on Rovaniemen alueen matkailumarkkinointiyhtiö, jonka Rovaniemen kaupunki ja 225 osakasyritystä omistavat. Visit Rovaniemen tehtäviin kuuluvat matkailun alue-, imago-, ja tapahtumamarkkinointi, media ja PR-palvelut sekä matkailuneuvonta.

Q-Factory / eQual

Q-Factory tunnetaan Suomen suurimpana riippumattomana ohjelmistotestaukseen ja laadunvarmistamiseen erikoistuneena yrityksenä. Yritys tuottaa testaus- ja laadunvarmistuspalveluiden lisäksi mittavia älykkään automaation ratkaisuja sekä saavutettavuuspalveluita. 

Tero Pesonen

Tero Pesonen on Q-Factoryn eQual-tiimin johtava saavutettavuusasiantuntija, jolla on vankka kokemus mm. saavutettavuuskoulutusten kehittämisestä, saavutettavien palvelujen testaustyökalujen parissa työskentelystä,
sekä ohjelmistotuotannon tutkimuksesta. 

+358 40 507 8572

tero.pesonen@q-factory.fi

Tapahtuman mahdollistavat:

Contact us!