Testauskeskus

You are here

Q-FACTORY ESITTÄÄ: TESTAUSKESKUS

Q-Factory Oy:n Testauskeskus on ketterä tapa hankkia ammattimaista testausta ja laadunvarmistusta myös lyhyempiin hankkeisiin. Voitte hankkia palvelua esimerkiksi päiväkohtaisesti tai viikon kerrallaan.

 

Testauspalvelut

Testauskeskuksen palvelu kattaa kaikki nykyaikaisen ja ketterän testauksen tyypit moderneilla välineillä toteutettuna. Palvelumallissamme saatte käyttöönne alan johtavat työkalut ja kokeneet osaajat sovittuna ajankohtana.

 
Testauskeskuksesta voitte hankkia järjestelmäsi tai sovelluksesi:

  • Manuaalisen / tutkivan testauksen
  • Testiautomaation
  • Suorituskykytestauksen

 
Testaamme oikeilla laitteilla ja toteutamme testauksen, testiautomaation ja suorituskykytestauksen erilaisilla, web- ja mobiilisovelluksiin yleisesti käytetyillä ratkaisuilla. Käytämme työssämme alan parhaita välineitä, kuten Jira, Robot Framework, QAutomate, Appium, Neoload, Jmeter, Spiratest.

 

Palvelun hallinta

Jokaiseen hankkeeseen nimetään vähintään yksi kokenut testausasiantuntija. Asiantuntijamme suorittaa sovitun asiakaskohtaisen testauksen ja testaukseen liittyvän raportoinnin. Palvelun voitte varata tarpeen mukaan joustavasti Q-Factory:n myynnistä.

 

Proof of Concept (PoC) -palvelu

Testauskeskuksemme mahdollistaa myös erilaiset Proof of Concept (PoC) -kokeilut. Q-Factory:n välineillä ja osaamisella voitte testata erilaisten testausvälineiden tai teknologioiden soveltuvuutta erilaisiin testiautomaatio- ja robotisointiprojekteihin. Konsultoimme myös omissa ympäristöissänne toteutettavia teknologiademoja.

 

Testauskeskuksemme toimivat Helsingissä Kampissa ja Tampereella Hatanpäällä.

Tulemme mielellämme esittelemään Testauskeskustamme tarkemmin. Ottakaa yhteyttä myyntitiimiimme osoitteessa: myynti@q-factory.fi