Ohjelmistorobotiikan asiantuntija

Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Joensuu, Hämeenlinna, Ylivieska ja Lahti
Etsimme RPA-asiantuntijoita (RPA, Robotic process automation) haastaviin ja mielekkäisiin ohjelmistorobotiikan suunnittelu- ja kehitystehtäviin. Etsinnässämme on jatkuvasti kokeneita työkavereita kaikille toimipisteillemme.

 

Tehtäväsi on suunnitella ohjelmistorobotiikan käyttökohteita sekä määritellä ja kehittää automatisoitavia prosesseja. Tehtävässä menestymistä auttaa vahva kokemus prosessien kehittämisestä, automatisoinnista ja robottiteknologioista. Työ vaatii itsenäistä otetta ja halua olla mukana kehittämässä asiakkaan liiketoimintaa.

Kehitämme yhdessä teknologiakumppanimme QAutomate Oy:n kanssa myös ohjelmistorobotiikan teknologiaa, jonka kehitykseen pääset myös vaikuttamaan.

 

Toivomme osaamista seuraavista teknologioista
  • Robot Framework
  • Python

 

Plussaa on myös, jos sinulla on lisäksi

  • Vahva kokemus prosessien kehittämisestä, automatiosoinnista ja robottiteknologioista

 

Haemme jo hieman kokemusta kerryttänyttä ohjelmistorobotiikan asiantuntijaa, jolla on kiinnostus oppia ja kehittyä osaajana sekä halu olla mukana kehittämässä asiakkaan liiketoimintaa. Projektimme ovat monipuolisia ja vaihtelevia – pääset aidosti näyttämään osaamisesi ja kehittymään ammattilaisena. Arvostamme työntekijöiltämme oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta. Joustavana työnantajana henkilöstömme nauttii sekä vapaudesta että vastuusta. Etsimme joukkoon henkilöitä, jotka suhtautuvat haasteisiin innolla, haluavat olla aktiivinen osa yrityskulttuuriamme sekä olla mukana tarjoamassa asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. 

 Odotamme sinulta

  • Kokemusta testiautomaation asiantuntijana toimimisesta 
  • Aitoa kiinnostusta oppia ja kehittyä osaajana 
  • Oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta
  • Ketterän kehittämisen kokemusta 
  • Can do -asennetta 

Mitä tarjoamme?

Yrityskulttuurimme ytimessä ovat ihmiset. Haluamme jatkuvasti kehittyä ollaksemme jatkossakin kehuttu yhteistyökumppani ja loistava työnantaja huippuasiantuntijoillemme. 

Tarjoamme mielekkäät työtehtävät ja kattavat edut. Koemme, että työelämän ja vapaa-ajan tasapainottaminen on tärkeää. Työnantajana pyrimme siihen, että työ joustaa tarvittaessa – kun työntekijän elämä sitä vaatii.  Sisällöltään merkitykselliset työtehtävät ja mahdollisuus ohjautua työtehtävissä eteenpäin ovat painokkaita muuttujia työntekijän näkökulmasta. Työnantajana meille on tärkeää, että jokainen työntekijä saa mahdollisuuden näyttää omaa osaamistaan ja näin tuottaa tietopääomaa. 

Teemme töitä ensisijaisesti asiakkaan tiloissa. Asiakasprojekti määrittelee, onko työtä mahdollista tehdä joko osittain tai kokonaan etätyönä. Omat toimistomme toimivat työskentelypaikkana kun tilanne ja asiakasprojekti sen sallii. 

 

 

 

 

Jätä avoin hakemus

Olemme yli 150 asiantuntijan sekä Suomen suurin riippumaton testaus- ja laadunvarmistustalo. Toimipisteemme sijaitsevat ympäri Suomea, nyt jo seitsemällä paikkakunnalla. Tavoitteenamme on olla paras työnantaja asiantuntijoillemme.  

Hyvä porukka tekee menestyvän yrityksen. Tule osaksi kasvavaa joukkoamme, niin annamme sinulle tilaa vaikuttaa omaan työhösi ja näyttämään vahvuusalueesi.

Meillä viihtyvät parhaiten jo hieman kokemusta työelämässä kartuttaneet, oma-aloitteiset ja itseohjautuvat työntekijät, jotka kokevat itsensä tiimipelaajiksi. Arjessamme yhdistyvät avoin, matala organisaatio, joustavuuden kautta tuleva vapaus ja vastuu, sekä halu tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Haluamme olla yhteisöllinen työnantaja, joka luo puitteet myös jokaisen henkilökohtaiselle kehittymiselle. 

yrityskulttuuri_yhteistyö

Viime vuonna rekrytoimme 20 uutta asiantuntijaa.

Hae meille töihin!

yrityskulttuuri_yhteistyö
Jaakko Hannuksela
Jaakko Hannuksela

HR
jaakko.hannuksela@q-factory.fi
+358 50 408 2208

Rekrytointiprosessi

Rekrytointiprosessimme on vaiheikas, mutta ei monimutkainen. Prosessin pituus vaihtelee tehtävästä riippuen, mutta se alkaa aina tutustumisesta sinuun.

Kun olemme samaa mieltä siitä, että olisit loistava uusi työyhteisömme jäsen, käymme läpi perusteellisesti vielä osaamisesi sekä selvitämme, millaisessa projektissa voisit meillä aloittaa. Kun olemme löytäneet mielekkään projektin laitamme paperiasiat kuntoon ja toivotamme sinut tervetulleeksi rakentamaan laadukasta tulevaisuutta kanssamme!

Kaikki avoimet työpaikat

Ota yhteyttä!