Saavuttaako Retail? -webinaari

7.2.2024 klo 14-15

Toimitko digitaalisen kaupan alalla ja haluat kuulla lisää inklusiivisesta asiakaskokemuksesta? 

Tule mukaan Saavuttaako Retail? -webinaariin 7.2.2024!

Olemme pääyhteistyökumppanina What’s going on in Retail -tapahtumassa. Järjestämme tapahtumalle saavutettavuusteemaisen ennakkowebinaarin.

Webinaari on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Saavuttaako Retail?

Voiko saavutettavuutta huomioimalla tuottaa parempaa palvelua kaikille asiakkaille?

Huomioimalla ihmisten haastavammat tarpeet, parannetaan palvelun käytettävyyttä kaikille, kaikissa elämän tilanteissa. Tämä pätee myös verkkokaupoissa.

Esteettömyysvaatimusten soveltaminen alkaa kesäkuussa 2025. Tämän jälkeen markkinoille tulevien tuotteiden ja palvelujen tulee olla esteettömyysvaatimusten mukaisia. Mitä direktiivi tarkoittaa käytännössä erityisesti verkkokaupoille? Tätä teemaa käsittelemme webinaarin alkuun johtavan saavutettavuusasiantuntija Timo Övermarkin johdolla.

Alustusta seuraa mielenkiintoinen keskustelu siitä, kuinka lain vaatimuksella on myös liiketoimintaa edistäviä puolia ja mahdollisuuksia tarjota palveluita entistä kattavammalle asiakasjoukolle. Onhan saavutettava verkkokauppa yhtä kuin ”ovet avoinna kaikille”.

Keskustelun moderaattorina toimii kehitysjohtaja Ari-Pekka Saarela. Keskustelijoina mukana ovat Ari-Pekan ja Timon lisäsi myös toimitusjohtaja Markku Mäenpää ja johtava saavutettavuusstrategi Tero Pesonen, Q-Factoryn eQual-tiimistä.

Ajankohta:

Keskiviikko 7.2. klo 14-15

Paikka:

Teams-webinaari, saat linkin webinaariin ilmoittauduttuasi tapahtumaan.

Kuinka pääsen mukaan?

Ilmoittaudu mukaan lomakkeella.

Huom! Tapahtuma järjestetään Teams-eventillä. Tapahtumassa ei ole livetekstitystä.

Ilmoittaudu webinaariin!

Miksi osallistua webinaariin?

Saat ajantasaista tietoa esteettömyysdirektiivistä ja kuulet, miten tämä lainsäädännöllinen muutos tulee vaikuttamaan liiketoimintaasi.

Saat vinkkejä mistä lähteä liikkeelle direktiivin soveltamisessa, sekä minkälaisin askelin direktiivin vaatimuksia kannattaa lähteä toteuttamaan.

Kuulet saavutettavuusvaatimusten mukanaan tuomista liiketoiminnan mahdollisuuksista. Saat käytännön vinkkejä siitä, miten saavutettavuus voi parantaa asiakaskokemusta ja tuoda liiketoiminnalle kilpailuetua.

What's Going On In Retail 13.-14.3.24

What’s Going On In Retail -seminaari kerää vuosittain vähittäiskaupan toimijat kahdeksi päiväksi saman katon alle. Tänä vuonna jo 11. kertaa järjestettävä seminaari pidetään 13.-14. maaliskuuta 2024 Mall of Triplassa

Seminaarissa kuullaan tälläkin kertaa vähittäiskaupan huippuasiantuntijoiden mukaansatempaavat ja inspiroivat esitykset sekä keskustellaan ja verkostoidutaan vähittäiskaupan ammattilaisten kanssa. Ohjelmasta on rakennettu todella monipuolinen ja ajankohtainen kokonaisuus.  

Mukana ensimmäistä kertaa myös TOP to TOP CONVERSATIONS -osuus sekä tietysti loistavat verkostoitumismahdollisuudet. 

Tarjoamme etuja myös seminaarilippuihin!

Tapahtumassa mukana asiantuntijakumppanit

Contact us!