#Saavuta2024 tulee taas 12.11.2024!

#Saavuta-seminaari on Suomen suurin digitaalisten palvelujen saavutettavuuteen keskittyvä tapahtuma. Seuraava seminaari järjestetään 12.11.2024.

Ohjelma ja esiintyjät julkaistaan myöhemmin.

Tervetuloa #saavuta2023:n Jatkoille!

 16.11.2023 pidetty #Saavuta2023-seminaari oli menestys ja myös tapahtuman ennakkotapahtumana järjestetty Etkot-webinaari keräsi linjoille runsaasti väkeä. Niinpä pidämme nyt myös tapahtuman jatkot mielenkiintoisen, saavutettavuuskulttuuriin liittyvän paneelin muodossa. 

Jatkot pidetään 13.12.2023 Teams-webinaarina klo 15–16.

Heräsikö sinulla kysymyksiä?

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä liittyen tapahtumaan tai haluat kuulla lisää Q-Factory | eQual-tiimin saavutettavuuspalveluista, tutustu palveluihin ja kysy rohkeasti lisää tai ota yhteyttä saavuta@q-factory.fi

Teemoina saavutettavuuskulttuuri ja ihmiskeskeinen digitalisaatio.

Tervetuloa Suomen suurimpaan, digitaalisten palvelujen saavutettavuuteen keskittyvään tapahtumaan. 

Viime vuoden #saavuta2023-seminaarin teemoina olivat saavutettavuuskulttuuri ja ihmiskeskeinen digitalisaatio. Varaa päivä kalenteristasi ja tule mukaan torstaina 16.11.2023 klo 8.45-16.

Tapahtuma on saanut kiitosta laaja-alaisesta ja ajankohtaisesta ohjelmastaan. Lupaamme, että näin on myös tänä vuonna. Seminaarissa on luvassa mielenkiintoisia puheenvuoroja kaikille digitaalisten palvelujen kehittämisen ja liiketoiminnan parissa toimiville – ehkä jopa hieman yllättävistäkin näkökulmista. 

Seminaari on hybriditapahtuma. Voit osallistua tapahtumaan etänä tai paikanpäällä Iiris-keskuksessa, jossa myös työpajoja sekä saavutettavuustori. Paikkoja Iiriksessä on rajallisesti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Saavutettavuustori Iiris-keskuksessa

Mukana tapahtumassa myös mielenkiintoisia toimijoita saavutettavuuteen liittyen. Kiertele Saavutettavuustorilla esitysten välissä sekä lounastauolla. 

Saavutettavuustorilla mukana mm. Näkövammaisten liitto, Q-Factory | eQual, IAAP Nordic, AVIn Saavutettavuusvalvonta, Cludo, Tampereen yliopiston TACCU, Microsoft, Adobe, Selkeästi meille -hanke (Kehitysvammatuki 57 ry ja Kehitysvammaliitto), Ikäteknologiakeskus, Kuuloliitto, Kuurojen liitto, Aviris, Taktiili ja Erilaisten oppijoiden liitto.

Tapahtuman mahdollistajat

Tervetuloa mukaan maksuttomaan tapahtumaan!

Aika: 16.11.2023 klo 9-16

Tapahtuma järjestetään hybriditapahtumana. Verkossa osallistujille on suunniteltu oma väliaikaohjelma, sillä välin kun livetapahtumassa järjestetään erilliset työpajat.

Livetapahtuma:
Tapahtuma järjestetään Näkövammaisten liiton Iiris-keskuksessa Marjaniementie 74, Helsinki (Itäkeskus).
Iiriskeskuksessa on paikkoja rajoitetusti, joten varaathan paikkasi ajoissa.

Verkkotapahtuma:
Verkkotapahtumaan osallistuville lähetämme erillisen tapahtumalinkin. Voit tutustua tarkemmin ohjelmaan alta.

Contact us!