Tervetuloa
#Saavuta2023-seminaariin 16.11.2023!

Saavuta-seminaari on Suomen suurin digitaalisten palvelujen saavutettavuuteen keskittyvä tapahtuma.

Teemoina saavutettavuuskulttuuri ja ihmiskeskeinen digitalisaatio.

Tervetuloa Suomen suurimpaan, digitaalisten palvelujen saavutettavuuteen keskittyvään tapahtumaan. 

Tänä vuonna #saavuta2023-seminaarin teemoina ovat saavutettavuuskulttuuri ja ihmiskeskeinen digitalisaatio. Varaa päivä kalenteristasi ja tule mukaan torstaina 16.11.2023.

Tapahtuma on saanut kiitosta laaja-alaisesta ja ajankohtaisesta ohjelmastaan. Lupaamme, että näin on myös tänä vuonna. Seminaarissa on luvassa mielenkiintoisia puheenvuoroja kaikille digitaalisten palvelujen kehittämisen ja liiketoiminnan parissa toimiville – ehkä jopa hieman yllättävistäkin näkökulmista. 

Seminaari on hybriditapahtuma. Voit osallistua tapahtumaan etänä tai paikanpäällä Iiris-keskuksessa, jossa myös työpajoja sekä saavutettavuustori. Paikkoja Iiriksessä on rajallisesti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Saavutettavuustori Iiris-keskuksessa

Mukana tapahtumassa myös mielenkiintoisia toimijoita saavutettavuuteen liittyen. Kiertele Saavutettavuustorilla esitysten välissä sekä lounastauolla. 

Saavutettavuustorilla mukana mm. Näkövammaisten liitto, Q-Factory | eQual, AVIn Saavutettavuusvalvonta, Cludo, Tampereen yliopiston TACCU, Microsoft, Adobe, Selkeästi meille -hanke, Ikäteknologiakeskus ja IAAP Nordic

Tapahtuman mahdollistajat

Tervetuloa mukaan maksuttomaan tapahtumaan!

Aika: 16.11.2023 klo 9-16

Tapahtuma järjestetään hybriditapahtumana. Verkossa osallistujille on suunniteltu oma väliaikaohjelma, sillä välin kun livetapahtumassa järjestetään erilliset työpajat.

Livetapahtuma:
Tapahtuma järjestetään Näkövammaisten liiton Iiris-keskuksessa Marjaniementie 74, Helsinki (Itäkeskus).
Iiriskeskuksessa on paikkoja rajoitetusti, joten varaathan paikkasi ajoissa.

Verkkotapahtuma:
Verkkotapahtumaan osallistuville lähetämme erillisen tapahtumalinkin. Voit tutustua tarkemmin ohjelmaan alta.

Contact us!