Hitachi

Vaativa tuotekehitysprojekti syntyy monen ammattilaisen yhteistyössä

Hitachi High-Tech Analytical Science Finland Oy on osa maailmanlaajuista Hitachi-yhtymää. Yritys valmistaa analysaattoreita laadunvarmistukseen ja kierrätykseen. Tuotteista suosituin on käsikäyttöinen, akkuporakoneen kokoinen laite, jota käytetään mm. metallien mittaukseen ja maaperän tutkimiseen. Yritys valmistaa myös suurempia analyysilaitteistoja prosessiteollisuuden laaduntarkkailuun ja hävikin vähentämiseen. Näillä sovelluksilla on kauaskantoista merkitystä ympäristön suojelun kannalta. 

”Tuotteitamme käytetään mm. kriittisen infrastruktuurin rakentamisessa, joten laadunvarmistuksen osalta emme halua tinkiä. Meille on ensisijaisen tärkeää, että kaikki toimii oikein ja tieto on virheetöntä. Tästä syystä Q-Factory on ollut mukana varmistamassa ohjelmiston laatua projektin loppuvaiheessa”, tuotekehityspäällikkö Tuomas Pylkkänen Hitachi High-Tech Analytical Sciencelta kertoo. 

Testauspuolen osaaminen teki Pylkkäseen ja tiimiin vaikutuksen, ja kun tarvetta ilmeni seuraavan kerran ohjelmistokehityksen osalta, olikin luontevaa kysyä apuja tutulta yhteyshenkilöltä ja tutustua tarkemmin Q-Factory Oy:n sisaryrityksen Codemenin tarjontaan. 

Contact us!