Tehosta yrityksesi toimintaa

Tarjoamme laajan skaalan erilaisia älykkääseen automaatioon, testaukseen sekä testiautomaatioon ja laadunvarmistukseen soveltuvia palveluita.

Testauskeskus

Onko yrityksessäsi ongelmia heikon laadun, pitkäksi venyneiden aikataulujen, ylitettyjen budjettien tai julkaisuiden viivästymisen kanssa? 

Askarruttaako sinua testauksen tehokkuus? Kaipaatko ulkopuolista apua, muttet halua maksaa turhasta?

Testaus

Ohjelmistotestaus on olennainen osa modernia laadunvarmistusta ja sen avulla voidaan saavuttaa toimiva ja asiakkaita parhaiten palvelevat ohjelmistotuotteet tai -palvelut. Meidän ammattitaitoisten testaajien avulla pääset toimivaan lopputulokseen.

Laadunvarmistus

Varmista ohjelmistosi laatu laadunvarmistuksen asiantuntijamme avulla! Parhaimmillaan laadunvarmistus ehkäisee vikojen syntymisen palveluihin sekä auttaa välttämään näiden tuomia ongelmia.

Laatukiihdyttämö

Oletko törmännyt ongelmiin heikon laadun, pitkäksi venyneiden aikataulujen, ylitettyjen budjettien tai julkaisuiden viivästymisen kanssa? On aikasi kiihdyttää huipulle Laatukiihdyttämön avulla.

Ota yhteyttä ja tilaa tiiviin työpajan muodossa järjestettävä Laatukiihdyttämö, jossa yrityksenne laatutasoa tutkitaan eri näkökulmista.

Testiautomaatio

Testiautomaation avulla automatisoit testauksen toistuvat tehtävät, kuten julkaisujen yhteydessä tehtävät regressiotestit. Testiautomaation avulla maksimoit käytetyn työajan hyödyt.

Älykäs automaatio

Robotiikan ratkaisut toistuvien tehtävien ja toimintojen automatisointiin ovat yksi vahvuusalueemme. 

Ota yhteyttä!

Contact us!