Käyttäjä ratkaisee, onko palvelusi seuraava menestystarina


Tarvitsetko laadunvarmistuksen ja testauksen asiantuntijan tai tiimin yrityksesi tiloihin päiviksi, kuukausiksi tai vuosiksi turvaamaan palvelusi tulevaisuuden? Varmista palvelusi laatu ja toimintavarmuus kokeneen laadunvarmistusasiantuntijan avulla.

Ulkoista testauspalvelusi

Varmista laatu ja toimintavarmuus testauskeskuksen palveluiden avulla. Käytämme markkinoiden luotetuimpia työkaluja ja uusimpia päätelaitteita. Lisäksi työtämme tukee suuri määrä erilaisia automatisointiratkaisuja. Valitse kokonaisvaltaisista palveluistamme juuri sinulle sopiva yhdistelmä ja varmista palveluidesi toimivuus ammattilaistemme avulla!
Testauskeskuksemme tarjoaa kokonaisvaltaista testauspalvelua. Tarvitsemme vain tiedon siitä, kuinka pääsemme testaamaan palveluasi. Sen jälkeen tehtäväsi on päättää, kuinka paljon ja milloin tarvitset testausta. Lopputuloksena saat meiltä löytämämme havainnot ja valmiin raportin.

Mitä Testauskeskus tarjoaa?
  • Joustavan toimintamallin
  • Monipuoliset ja kattavat testaustyökalut
  • Uusimmat päätelaitteet
  • Mobiilitestauksen automatisointiratkaisut

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Kyllä!

Tiedätkö palvelusi laatutason?


Onko yrityksessäsi ongelmia heikon laadun, pitkäksi venyneiden aikataulujen, ylitettyjen budjettien tai julkaisuiden viivästymisen kanssa? Askarruttaako sinua testauksen tehokkuus? Kaipaatko ulkopuolista apua, muttet halua maksaa turhasta?

Tilaa tiiviin työpajan muodossa järjestettävä Laatukiihdyttämö, jossa laatutasosi tutkitaan eri näkökulmista. Lopputuloksena saat kattavan infopaketin suositelluista toimenpiteistä perusteluineen. Infopaketin ja tarjouksemme avulla voit tehdä helpommin päätöksen siitä, miten haluat edetä.

Mitä Laatukiihdyttämö sisältää?

  • korkeintaan päivän mittaisen työpajan
  • perinteistä auditointia nopeamman tavan selvittää kehityskohteet ja parantavat toimenpiteet
  • asiakkaan tarpeen ja toiveen mukaan valitun sisällön

Haluatko sinä kehittää yrityksesi laatutasoa?

Kyllä!

Ota yhteyttä

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.