Palvelut

Palvelumme tehostavat yrityksesi toimintaa

Q-Factory tarjoaa laajan skaalan erilaisia ohjelmistorobotiikkaan ja -testaukseen sekä testausautomaatioon ja laadunvarmistukseen soveltuvia palveluita. Jokainen palvelumme toimii sekä itsenäisesti sekä osana suurempaa kokonaisuutta ja niitä voidaan yhdistää vapaasti optimaalisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Kysy siis rohkeasti mikäli haluat juuri omalle yrityksellesi räätälöidyn palvelukokonaisuuden.

Ohjelmistotestaus

Ohjelmistotestaus auttaa pienentämään riskejä ja on olennainen osa modernia laadunvarmistusta.

Testiautomaatio

Automatisoimalla testauksen toistuvia tehtäviä voidaan keskittyä edistyneisiin menetelmiin.

Laatukiihdyttämö

Onko yrityksessäsi ongelmia heikon laadun, venyneiden aikataulujen tai ylitettyjen budjettien yms. kanssa?

Ohjelmistorobotiikka

Ohjelmistorobotiikka on toistuvien tehtävien ja toimintojen automatisointia robotteja ja tekoälyä hyödyntäen.

Ohjelmistotestaus pienentää riskejä ja auttaa brändimielikuvan rakentamisessa

Ohjelmistotestaus on olennainen osa modernia laadunvarmistusta ja sen avulla voidaan saavuttaa toimiva ja asiakkaita parhaiten palveleva ohjelmistotuote tai -palvelu.

Asiantuntijamme tunnistavat testaustarpeenne tehokkaasti ja muokkaavat testausstrategian aina juuri teille sopivaksi. Varsinaisen testauksen lisäksi valmennamme myös erilaisissa ohjelmistojen laatuun liittyvissä kysymyksissä. Tämä omalta osaltaan tukee yritystänne asiakastyytyväisyyden ja brändimielikuvan rakentamisessa.

Testauksen automatisointi on olennainen osa modernia ohjelmistotestausta 

Automatisoimalla testauksen toistuvia tehtäviä, kuten esim. julkaisujen yhteydessä tehtäviä regressiotestejä, voidaan toiminnallisessa testauksessa keskittyä enemmän tutkivaan testaukseen ja muihin edistyneisiin menetelmiin.

Tämä auttaa meitä löytämään tehokkaammin ohjelmistoissa piilevät viat, koska voimme toistuvien testaustehtävien sijaan paremmin keskittyä vaativampaan ongelmanratkaisuun, eli siihen, missä me ihmiset olemme hyviä.

Tiedätkö palvelusi laatutason?

Onko yrityksessäsi ongelmia heikon laadun, pitkäksi venyneiden aikataulujen, ylitettyjen budjettien tai julkaisuiden viivästymisen kanssa? Askarruttaako sinua testauksen tehokkuus? Kaipaatko ulkopuolista apua, muttet halua maksaa turhasta?

Tilaa tiiviin työpajan muodossa järjestettävä Laatukiihdyttämö, jossa laatutasosi tutkitaan eri näkökulmista. Lopputuloksena saat kattavan infopaketin suositelluista toimenpiteistä perusteluineen. Infopaketin ja tarjouksemme avulla voit tehdä helpommin päätöksen siitä, miten haluat edetä.

Mitä Laatukiihdyttämö sisältää?
  • Korkeintaan päivän mittaisen työpajan
  • Perinteistä auditointia nopeamman tavan selvittää kehityskohteet ja parantavat toimenpiteet
  • Asiakkaan tarpeen ja toiveen mukaan valitun sisällön
Mitä on ohjelmistorobotiikka? 

Englanninkielinen termi Robotic Process Automation kuvaa aihetta hyvin. Kyseessä on toistuvien tehtävien ja toimintojen automatisointi hyödyntäen robotiikkaa sekä myös kasvavissa määrin tekoälyä.

Käytännössä tämä tyypillisesti tarkoittaa tietokoneelle asennettavaa ohjelmaa, joka suorittaa normaalisti ihmiselle kuuluvia tehtäviä säästäen aikaa, rahaa sekä resursseja. Tällaisia tehtäviä voivat olla mm. työntekijöiden tuntikirjausten tarkistaminen tai erilaiset laskutuksen käsittelyn toistuvat tehtävät.

Ohjelmistorobotin tehtävä on lisätä synergiaa ja tehokkuuta. 

Tekoälyllä tehostettu robotti tuo mukaan nimensä mukaisesti älykkäitä ja jopa itseoppivia järjestelmiä, jotka kykenevät huomattavasti ihmistä tehokkaampaan ja kattavampaan ongelmanratkontaan. Tähän liittyvät tiedon kattava käsittely, kohdentaminen ja päätöksenteko, järjestelmien reaaliaikainen mukautuminen ja muut ihmisen vahvuusalueiden ulkopuoliset tehtävät. 

Kyseessä ei siis ole automaattisesti ihmistä korvaava robotti, vaan luotettava ja tehokas tukipilari ja virtuaalinen työkaveri. Prosessiautomaatio auttaa tekemään asioita paremmin ja lisäksi se tuo uuden näkökulman nykyisten toimintamallien arviontiin ja kehittämiseen. 

Kiinnostaako sinua?

QAutomaten Ohjelmistorobotiikan (RPA) ostajan opas

Syötä sähköpostiosoitteesi alle ja saat meiltä linkin.

Kuinka voimme auttaa yritystäsi menestymään?

Ota yhteyttä suoraan henkilöstöömme tai lähetä viesti yhteydenottolomakkeen avulla!

Tero Lähteenmäki
Tero Lähteenmäki

Myynti- & markkinointijohtaja
tero.lahteenmaki@q-factory.fi
+358 40 547 2446

Eero Hyytinen
Eero Hyytinen

CTO
eero.hyytinen@q-factory.fi
+358 40 577 6338

Henri Kiiskilä
Henri Kiiskilä

Myynti
henri.kiiskila@q-factory.fi
+358 50 522 6477