Tutustu palveluihimme

Laatu on saavutettavuutta. Saavutettavuus on laatua.

Tehosta yrityksesi toimintaa

Tarjoamme laajan skaalan erilaisia älykkääseen automaatioon, testaukseen sekä testiautomaatioon, ohjelmistotestaukseen ja laadunvarmistukseen soveltuvia palveluita.

Testauskeskus

Onko yrityksessäsi ongelmia heikon laadun, pitkäksi venyneiden aikataulujen, ylitettyjen budjettien tai julkaisuiden viivästymisen kanssa? 

Askarruttaako sinua testauksen tehokkuus? Kaipaatko ulkopuolista apua, muttet halua maksaa turhasta?

Testausautomaation ja ohjelmistotestauksen ammattilaisiltamme saat ratkaisut kaikkiin tilainteisiin.

Testaus

Ohjelmistotestaus on olennainen osa modernia laadunvarmistusta ja sen avulla voidaan saavuttaa toimiva ja asiakkaita parhaiten palvelevat ohjelmistotuotteet tai -palvelut. Meidän ammattitaitoisten testaajien avulla pääset toimivaan lopputulokseen.

Laadunvarmistus

Varmista ohjelmistosi laatu laadunvarmistuksen asiantuntijamme avulla! Parhaimmillaan laadunvarmistus ehkäisee vikojen syntymisen palveluihin sekä auttaa välttämään näiden tuomia ongelmia.

Laatukiihdyttämö

Oletko törmännyt ongelmiin heikon laadun, pitkäksi venyneiden aikataulujen, ylitettyjen budjettien tai julkaisuiden viivästymisen kanssa? On aikasi kiihdyttää huipulle Laatukiihdyttämön avulla.

Ota yhteyttä ja tilaa tiiviin työpajan muodossa järjestettävä Laatukiihdyttämö, jossa yrityksenne laatutasoa tutkitaan eri näkökulmista.

Testiautomaatio

Testiautomaation avulla automatisoit testauksen toistuvat tehtävät, kuten julkaisujen yhteydessä tehtävät regressiotestit. Testiautomaation avulla maksimoit käytetyn työajan hyödyt.

Saavutettavuus

Q-Factory on perustanut uuden saavutettavuuden liiketoimintayksikön eQualin.

Yhdenvertainen digitalisaatio ei toteudu ilman käyttäjälähtöisyyttä – noudattamalla pelkästään teknisiä standardeja. Saavutettavuuden ja helppokäyttöisyyden tulee olla aidosti ja mitattavasti kaikkien digipalveluiden laatuvaatimuksena.  

Tutustu tarkemmin ja mikäli sinulla herää mitä tahansa kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!

Älykäs automaatio

Robotiikan ratkaisut toistuvien tehtävien ja toimintojen automatisointiin ovat yksi vahvuusalueemme. 

Contact us!