Ajankohtaista juuri nyt: ”Tekoäly ja saavutettavuus webinaarin muodossa 11.6.2024. Ilmoittaudu mukaan!”

Tervetuloa Testauskeskukseen!

Testauskeskus on joustava ohjelmistotestauspalvelu. Autamme parantamaan sovelluksiesi laatua.

Jatkuvuuden ja automaation avulla luomme kustannussäästöjä ja tehostamme toimintaa.

Aukioloajat

Olemme avoinna tarpeen mukaan.
Päivystys:
+358 50 490 6237

Joustoa todellisen tarpeen mukaan

Testauskeskus joustaa projektin todellisen tarpeen mukaan. Näin et maksa turhasta ja varmistamme kustannustehokkaan laadunvarmistuksen ohjelmistokehityksessä. Syntyvä kustannussäästö voidaan kohdentaa tutkivaan testaukseen tai hyödyntää säästönä testauskustannuksista.

Joustoa tarpeen mukaan

Riittävät resurssit testaushuipun aikana

Vähennetään testausta kun tarve pienenee

Testauskeskuksen palvelut

Joustavia ratkaisuja monelle: #tietoturva #testausautomaatio #hyväksymistestaus #DevOps #tutkivatestaus #käytettävyys #suorituskyky #saavutettavuus #regressiotestaus

Kertatestaus

Palvelusopimus

Kertatestaus

12 500 €
Suunnittelu + testaus
2 viikkoa

Tiimi

Testauspäällikkö
Testaaja
Testiautomaation asiantuntija
Versiotestaus

Suoritetun kertatestauksen jälkeen voidaan toteuttaa päivitetty testausmalli + testaus

9 850 €

Palvelusopimus

Pilotointi 12 500 €
Kahden viikon pilotti
Puitesopimus / SLA
Lisäresurssit

Lyhytkestoiseen tarpeeseen (SLA 1)

Testaus-kumppanit

Esim. tietoturva ja käytettävyys

Hinnoittelu
Resurssit x SLA x tunnit Laskutus tehtyjen tuntien mukaan.

Ydintiimi

Testauspäällikkö
Testaaja
Testiautomaation asiantuntija

Palvelutaso

SLA 1

Turvaselvitetty tiimi + lisäresurssit neljän päivän varoitusajalla.

SLA 2

Nimetty tiimi neljän päivän varoitusajalla.

SLA 3

Tiimi neljän päivän varoitusajalla.

Aina tarpeisiin sopiva palvelukokonaisuus

Kasvatat toiminta-varmuutta eri päätelaitteilla ja selaimilla

Ennakoi ja rajaa riskit

Varmistat sähköisten palveluidesi erinomaisen käyttäjä-kokemuksen

Optimoit testauksen elinkaari-kustannuksen

Julkaiset uudet palvelut ja versiot nopeasti

Tarjoat laadukkaita tuloksia, jotka kasvattavat liiketoimintasi arvoa

Varmistat laadun omien resurssiesi kiireistä riippumatta

Ratkaisuja moneen:

#tietoturva
#testausautomaatio #hyväksymistestaus
#DevOps
#tutkivatestaus #Käytettävyys #suorituskyky #saavutettavuus #regressiotestaus

Aloitetaanko?

Ville Kukkonen, Testauskeskus
ville.kukkonen@q-factory.fi
050 490 6237

Aina tarpeisiin sopiva palvelukokonaisuus

”Se, mikä todella erottaa Testauskeskuksen perinteisistä testausmalleista, on se, että asiakkaat saavat valtavasti joustavuutta. Asiakkaat voivat nopeasti ja helposti räätälöidä testauksensa muuttuviin projektitarpeisiinsa ja skaalata testauspalveluita ylös tai alas liiketoiminnan kehittyvän kysynnän perusteella välttäen turhia kustannuksia.”

Ville Kukkonen, Testauskeskus
ville.kukkonen@q-factory.fi
050 490 6237

FAQ

Keräsimme yhteen Testauskeskuksesta usein kysytyt kysymykset. Haluamme auttaa vastauksilla myös sinua tutustumaan Testauskeskuksen toimintaan. Kerromme mielellämme lisää, mikäli mieltäsi jää askarruttamaan jokin tai haluat lisätietoja.

Testauskeskus on joustava testaus- ja laadunvarmistuspalvelu; se tarjoaa testauspalveluita, testiautomaatiota, ohjelmistorobotiikkaa, suorituskykytestausta sekä esimerkiksi tietoturvatestausta. 

Testauskeskus toimii joko Q-Factoryn tai asiakkaan tiloissa, sopimuksesta ja tarpeesta riippuen.

Testauskeskus on suunnattu kaikenkokoisille yrityksille.

Sopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevaksi, sopimuksen voi purkaa milloin vain. Kokemus on asiakkaalle usein miellyttävämpi, kun ei tarvitse sitoutua pitkäaikaisiin sopimuksiin vaan palvelua voi käyttää juuri silloin ja juuri niin paljon, kun tarve edellyttää.

Palvelusopimus varmistaa, että asiakas saa lisäkädet oman tiiminsä avuksi tarvittaessa. Sopimus ei velvoita mihinkään, eikä aiheuta kuluja ennen palvelun hyödyntämistä.

Palvelumme takaa nopean palvelun aina tarpeen tullen.

Jos testauksen tarve on suurempi, toimintamallimme myös mahdollistaa palveluun  tutustumisen ennen suurten askelten ottamista.

Testauskeskus mahdollistaa, että asiakkaille pystytään tarjoamaan nopealla vasteajalla palveluita mitä erilaisimpiin testaustarpeisiin. Joustavan testauspalvelun malli näkyy asiakkaalle niin, että kiireellisetkin tarpeet pystytään tarjoamaan ketterästi. Testauskeskuksen palvelusopimus mahdollistaa, että testausta ja lisäkäsiä testaamiseen voi tilata erittäin nopeallakin aikataululla – esimerkiksi viikoksi, päiviksi tai lyhyemmäksikin aikaa.

Jos yrityksessä on tarvetta testaukselle, mutta tarpeen ajankohta ei ole selvillä. Testauskeskuksen asiantuntijat ovat käytettävissä aina, kun asiakas heitä tarvitsee.

Testauskeskuksen palvelusopimuksen puitteissa asiantuntjoiden hyödyntämistä on helppo säännöstellä tarpeiden mukaan.

Esimerkki:
Tarvetta testaukselle on havaittu ensi kuulle, asiakkaana voit aktivoida sopimuksen, valita tekijöiden määrän sekä määritellä projektin keston. Tarpeen täytyttyä voi sopimuksen deaktivoida.

Käytännössä yhteydenoton Testauskeskukseen. Kun on selvillä, millainen tarve on, tulee Testauskeskuksesta ehdotukset sopivista tekijöistä. Mikäli asiakas tarvitsee testausta esimerkiksi kokonaisen laadunvarmistuksen haltuunottoon tai raportointiin, tekijä täytyy perehdyttää organisaation järjestelmiin ja perustaa tunnukset sekä laittaa tietyt perusasiat kuntoon. Juuri muutahan tämä ei asiakkaalta vaadi. 

 

Testauskeskus osaa arvioida tekijän tarpeen mukaan. Kun esimerkiksi on kyseessä isompi kokonaisuus ja vaaditaan itsenäistä työotetta, on testaajan oltava kokeneempi ja omata kokemusta myös projektinjohtamisesta. Sopiva testaaja katsotaan aina tarpeen mukaan. Tarpeita voi olla yhtä lailla testaajasta, joka on kykenevä toimimaan yksin sekä suunnittelun, testaamisen ja toteutuksen osalta tai toisaalta olla osana tiimiä, jolloin ei tarvita kokemusta projektin vetämisestä. 

Kaikille testaustarpeille löydetään varmasti juuri oikeanlainen testausasiantuntija.

Mahdollisuuksien mukaan pyrimme aina ensisijaisesti hyödyntämään asiakkaillamme samoja tuttuja asiantuntijoita, jotta yhteistyö olisi mahdollisimman sujuvaa.

Ota yhteyttä


testauskeskus@q-factory.fi 
tai
ville.kukkonen@q-factory.fi
+358 50 490 6237. 

Tutkiva testaus (engl. exploratory testing) on testausmenetelmä, joka keskittyy järjestelmälliseen ja samalla joustavaan tapaan tutkia ohjelmiston toiminnallisuuksia, löytää virheitä ja havaita mahdollisia puutteita testaamalla sitä. Se on vastakohta tarkasti ennalta suunnitellulle ja dokumentoidulle testaukselle.

Tutkivassa testauksessa testaaja ei noudattele ennalta määriteltyä testisuunnitelmaa tai testikokoelmaa, vaan hän tutkii sovellusta dynaamisesti, reagoi sen toimintaan ja käyttää omaa ammattitaitoaan tunnistaakseen potentiaalisia ongelmia.

Contact us!