Tervetuloa testauskeskukseen!

Kiinnostaisiko testauskeskuksen palvelut? Jätä yhteydenottopyyntö!

Testauskeskus

Testauskeskus on Q-Factoryn tai asiakkaamme tiloissa toimiva laadunvarmistuspalvelu. Testauskeskukselta saatte tukea tarpeenne mukaan, päivistä viikkoihin tai pidemmäksikin aikaa.

Käytössämme ovat monipuoliset ja kattavat työkalut ja uusimmat päätelaitteet sekä automatisointiratkaisut.

Miksi testauskeskus?

Testauskeskuksen avulla saat kaiken tarvittavan testaustarpeisiinne keskitetysti ja joustavasti. Ketterä toimintamallimme mahdollistaa joustavan resursoinnin sekä olemassa olevien työkalujen ja komponenttien hyödyntämisen.

Testauskeskuksessa on mahdollista kehittää myös  työntekijöiden osaamista. Oheisella videolla Ville kertoo tästä lisää työntekijänäkökulmasta.

Miten toimimme?

Hallittua ja skaalautuvaa kehitystä sekä joustavaa kustannusrakennetta. Tulemme osaksi isompaa testauskokonaisuutta tai otamme vastuullemme laadunvarmistuksen, sisältäen testauksen suunnittelun ja toteutuksen.

Tunnistetaan automaation hyödyntäminen osana laadunvarmistusta.

Aina räätälöity

palvelukokonaisuus

Palvelumme

Mikä testauskeskuksen palveluista sopisi teidän tarpeisiinne?

Jatkuva

Jatkuvaa palvelua, määrä ja kohde voi vaihdella.

Toistuva

Osa-aikaista palvelua määrä ja kohde vaihtelee.

Projekti

Ennalta määritetyn projektin kokonaispalvelu.

Sprintti

Lyhyen aikavälin ketterä palvelu.

Jutellaanko lisää?

Ville Kukkonen

FAQ

Keräsimme yhteen Testauskeskuksesta usein kysytyt kysymykset. Haluamme auttaa vastauksilla myös sinua tutustumaan Testauskeskuksen toimintaan. Kerromme mielellämme lisää, mikäli mieltäsi jää askarruttamaan jokin tai haluat lisätietoja.

Testauskeskus on joustava testaus- ja laadunvarmistuspalvelu; se tarjoaa testauspalveluita, testiautomaatiota, ohjelmistorobotiikkaa, suorituskykytestausta sekä esimerkiksi tietoturvatestausta. 

Testauskeskus toimii joko Q-Factoryn tai asiakkaan tiloissa, sopimuksesta ja tarpeesta riippuen.

Testauskeskus on suunnattu kaikenkokoisille yrityksille.

Sopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevaksi, sopimuksen voi purkaa milloin vain. Kokemus on asiakkaalle usein miellyttävämpi, kun ei tarvitse sitoutua pitkäaikaisiin sopimuksiin vaan palvelua voi käyttää juuri silloin ja juuri niin paljon, kun tarve edellyttää.

Palvelusopimus varmistaa, että asiakas saa lisäkädet oman tiiminsä avuksi tarvittaessa. Sopimus ei velvoita mihinkään, eikä aiheuta kuluja ennen palvelun hyödyntämistä.

Palvelumme takaa nopean palvelun aina tarpeen tullen.

Jos testauksen tarve on suurempi, toimintamallimme myös mahdollistaa palveluun  tutustumisen ennen suurten askelten ottamista.

Testauskeskus mahdollistaa, että asiakkaille pystytään tarjoamaan nopealla vasteajalla palveluita mitä erilaisimpiin testaustarpeisiin. Joustavan testauspalvelun malli näkyy asiakkaalle niin, että kiireellisetkin tarpeet pystytään tarjoamaan ketterästi. Testauskeskuksen palvelusopimus mahdollistaa, että testausta ja lisäkäsiä testaamiseen voi tilata erittäin nopeallakin aikataululla – esimerkiksi viikoksi, päiviksi tai lyhyemmäksikin aikaa.

Jos yrityksessä on tarvetta testaukselle, mutta tarpeen ajankohta ei ole selvillä. Testauskeskuksen asiantuntijat ovat käytettävissä aina, kun asiakas heitä tarvitsee.

Testauskeskuksen palvelusopimuksen puitteissa asiantuntjoiden hyödyntämistä on helppo säännöstellä tarpeiden mukaan.

Esimerkki:
Tarvetta testaukselle on havaittu ensi kuulle, asiakkaana voit aktivoida sopimuksen, valita tekijöiden määrän sekä määritellä projektin keston. Tarpeen täytyttyä voi sopimuksen deaktivoida.

Käytännössä yhteydenoton Testauskeskukseen. Kun on selvillä, millainen tarve on, tulee Testauskeskuksesta ehdotukset sopivista tekijöistä. Mikäli asiakas tarvitsee testausta esimerkiksi kokonaisen laadunvarmistuksen haltuunottoon tai raportointiin, tekijä täytyy perehdyttää organisaation järjestelmiin ja perustaa tunnukset sekä laittaa tietyt perusasiat kuntoon. Juuri muutahan tämä ei asiakkaalta vaadi. 

 

Testauskeskus osaa arvioida tekijän tarpeen mukaan. Kun esimerkiksi on kyseessä isompi kokonaisuus ja vaaditaan itsenäistä työotetta, on testaajan oltava kokeneempi ja omata kokemusta myös projektinjohtamisesta. Sopiva testaaja katsotaan aina tarpeen mukaan. Tarpeita voi olla yhtä lailla testaajasta, joka on kykenevä toimimaan yksin sekä suunnittelun, testaamisen ja toteutuksen osalta tai toisaalta olla osana tiimiä, jolloin ei tarvita kokemusta projektin vetämisestä. 

Kaikille testaustarpeille löydetään varmasti juuri oikeanlainen testausasiantuntija.

Mahdollisuuksien mukaan pyrimme aina ensisijaisesti hyödyntämään asiakkaillamme samoja tuttuja asiantuntijoita, jotta yhteistyö olisi mahdollisimman sujuvaa.

Jatkuva palvelu:Testaaja on mukana päivittäisessä tekemisessä eli 100 % osana testaustiimiä. 

Toistuva:Tämä sopii ns.”ryöpsähdyksiin” ja releasetestauksiin, kun tarve on x määrä vuodessa (esim. 2 kertaa vuodessa ennalta määräämättömänä ajankohtana) testaamiselle. 

Projekti:Projektiin tilataan asiantuntija mukaan.

Sprintti:Scrumia ja ketteriä työskentelytapoja. Pikaisia pistokäyntejä apuna johonkin kiireiseen täsmätarpeeseen. 

Esimerkiksi, kun on tarve saada asia korjattua nopeasti tai järjestelmä toimintaan/tuotantoon.

Lisätietoa palveluista saat ylempää tai osoitteesta: https://q-factory.fi/palvelut/testauskeskus#palvelumme

Ota yhteyttä


testauskeskus@q-factory.fi 
tai
ville.kukkonen@q-factory.fi
+358 50 490 6237. 

Ota yhteyttä!

Contact us!