Testaus

Ohjelmistotestaus on olennainen osa modernia laadunvarmistusta ja sen avulla voidaan saavuttaa toimiva ja asiakkaita parhaiten palvelevat ohjelmistotuotteet tai -palvelut. Meidän ammattitaitoisten testaajien avulla pääset toimivaan lopputulokseen.

Testaus tarjoaa tietoa

Ohjelmistotestaus tarjoaa tietoa järjestelmän tai palvelun laadusta. Esimerkiksi hyväksymistestauksessa saadaan selville, täyttääkö järjestelmä sille asetetut vaatimukset ja onko se julkaisuvalmis.   

Asiantuntijamme voivat toimia myös testausasiantuntijan tai -päällikön roolissa ja valmentaa tarvittaessa ohjelmistojen laatuun liittyvissä kysymyksissä.

Tiimi tarpeisiinne?

Minkälainen on tarpeenne täyttävä testaustiimi? Meiltä saatte tiimin senioritason ammattilaisia, jonka jäsenet ovat erikoistuneita muun muassa kokonaistestauspalveluihin, testauksen hallintaan sekä erilaisiin työkaluihin.  

Rakennamme tiimin kokoonpanon tarpeidenne mukaiseksi. Tiimin kokoa voidaan muuttaa tarpeiden mukaan nopealla aikataululla. Tiimi voi olla yrityksenne käytössä kuukausien tai jopa vuosien ajan. 

Ohjelmistotestaus pitää huolen, että projektissa sovitut asiat toimivat käytännössä

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia blogissamme.

Mitä tiimimme tarjoavat?

Testaus- ja laadunvarmistustiimi tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän testaukseen ja laadunvarmistukseen liittyvää osaamista ja kokemusta

  • Tiimin koko ja osaamisprofiili on asiakkaan päätettävissä
  • Sopimuksen, jonka keston voi sopia erikseen
  • Kiinteän kuukausipohjaisen hinnoittelun
  • Sopimuksen, jossa lisäoptiot hinnoitellaan läpinäkyvästi erikseen

Kiinnostuitko?

Pitääkö paikkansa?

Oletko törmännyt erilaisiin väitteisiin testauksesta ja laadunvarmistuksesta? Lue kasatut myytit ja katso pitävätkö ne paikkaansa!

Contact us!