Ohjelmistotestaus

Testaus pitää huolen, että projektissa sovitut asiat toimivat käytännössä

Tarvitsetko laadunvarmistuksen ja testauksen asiantuntijan tai tiimin yrityksesi tiloihin viikoiksi, kuukausiksi tai vuosiksi turvaamaan palvelusi tulevaisuuden? Varmista palvelusi laatu ja toimintavarmuus kokeneen laadunvarmistus- ja testausasiantuntijan avulla.  

Testaus tarjoaa tietoa järjestelmän tai palvelun laadusta. Esimerkiksi hyväksymistestauksessa saadaan selville, täyttääkö järjestelmä sille asetetut vaatimukset ja onko se julkaisuvalmis.   

Laadunvarmistuksen asiantuntija tekee esimerkiksi arviointeja, auditointeja, prosessi- ja menetelmäkehitystä, vaatimustenhallintaa ja määrittelyä. Hän vetää koulutuksia, tietoiskuja ja työpajoja.  

Asiantuntijamme toimia myös testausasiantuntijan tai -päällikön roolissa ja valmentaa tarvittaessa ohjelmistojen laatuun liittyvissä kysymyksissä.

Testaus- ja laadunvarmistustiimi 

Minkälainen on tarpeesi täyttävä testaus- ja laadunvarmistustiimi? Tiimimme kaikki jäsenet ovat senioritason ammattilaisia, ja he ovat erikoistuneita muun muassa kokonaistestauspalveluihin, testauksen hallintaan ja erilaisiin työkaluihin.  

Rakennamme tiimin kokoonpanon tarpeidesi mukaiseksi. Jos tarvitset matkan varrella uutta asiantuntemusta, niin tiimin kokoa voidaan suurentaa tai vastaavasti pienentää. Tiimi on yrityksesi käytössä kuukausien tai jopa vuosien ajan.  

Mitä testaus- ja laadunvarmistustiimi tarjoavat?

Ainutlaatuisen yhdistelmän laadunvarmistukseen ja testaukseen liittyvää osaamista ja kokemusta

  • Tiimin koko ja osaamisprofiili on asiakkaan päätettävissä
  • Sopimuksen, jonka keston voi sopia erikseen
  • Kiinteän kuukausipohjaisen hinnoittelun
  • Sopimuksen, jossa lisäoptiot hinnoitellaan läpinäkyvästi erikseen