mylab

Mylab Oy - Testauspalvelu

Mylab on terveydenhuollon, kliinisten laboratorioiden ja diagnostiikan tietojärjestelmien johtava suomalainen asiantuntija. Se on markkinajohtaja Suomessa lähes 80 prosentin markkinaosuudellaan.

Mylab tarjoaa kokonaisvaltaiset sovellus- ja integraatioratkaisut sekä saatavuuden takaavan käyttöpalvelun. Toteuttamalla parempia ja luotettavampia teknologisia ratkaisuja terveydenhuollon käyttöön yritys tukee pidemmän, terveemmän ja laadukkaamman elämän mahdollistamista.

Mylab on perustettu vuonna 1987 ja sillä on toimistot Tampereella ja Helsingissä.

My+®

My+® on kliinisten laboratorioiden ja verikeskusten tietojärjestelmäkokonaisuus, joka kokoaa yhteen kaikki terveydenhuollon laboratorion erikoisalat kliinisestä kemiasta ja hematologiasta mikrobiologiaan, patologiaan ja genetiikkaan. Kaikki erikoisalat yhdistävästä sovellusratkaisusta löytyy lisäksi laboratoriotyöhön liittyvät ratkaisevat tukitoiminnot ja data-analytiikka kattavine laite- ja järjestelmäintegraatioineen.

Mylabin testauspäällikkö Marko Lehti kertoo yhteistyökokemuksistaan Q-Factoryn kanssa

”Kesällä 2019 Mylabissa oltiin hedelmällisessä ”greenfield” tilanteessa aloitettaessa kehittämään järjestelmätasoista testausautomaatiota My+® tuotteen tarpeisiin. Mylab lähti kartoittamaan osaamisensa tueksi toimijaa, joka voisi tuoda täydentäviä näkemyksiä ja toimisi sparrauskaverina testausautomaation kehittämisessä.”

”Kun riittävä määrä alan ammattilaisia istuu saman pöydän ääreen ja alkaa miettimään asioita yhdessä, syntyy keskustelua, josta seuraa oivalluksia. Q-Factory on auttanut tuomalla testausnäkemystä hankkeeseen ensin opiskellen laboratorion tietojärjestelmän kontekstia osallistumalla testaustyövaiheisiimme tuotekehityksen eri vaiheissa ja auttanut kirjoittamaan tätä ymmärrystä määrittelemällämme tavalla automaattisiksi hyväksyntätesteiksi.”

”Hyvätkin teoriat tarvitsevat tuekseen aina käytännön soveltamista. Testausautomaatiossakaan ei voi luoda täydellisiä ratkaisuja täydellisiin tarpeisiin. Sen sijaan on testattava erilaisia ratkaisumalleja ja osattava vaihtaa lähestymistä matkan varrella tarpeen vaatiessa. Koen, että tämänkaltainen työskentelymetodi Mylabin ohjelmistotestauksessa on mahdollistunut aivan uudella tavalla Q-Factoryn yhteistyön myötä.”

”Kuluneen vuoden aikana Mylabissa on saatu hyviä havaintoja ja kokemuksia toteutetusta ratkaisusta. Automaation käyttöä on asteittain lisätty ja sen verifiointivoimaa arvioidaan jatkuvasti. Yhteistyö Q-Factoryn kanssa jatkuu ja olemme myös rekrytoineet lisää ammattilaisia työskentelemään automaatiotestauksen ja tuotekehityksen pariin.”

– Marko Lehti, testauspäällikkö, Mylab Oy

Contact us!