Testiautomaatio

Nopeutta ja tarkkuutta testaukseen

Analyyttinen ja älykäs testiautomaatio tuo testaukseen nopeutta ja tarkkuutta. Nopeasti kehittyvällä IT-alalla järjestelmien, ohjelmistojen, sovellusten ja järjestelmäintegraatioiden kehitystä tukee toimiva testiautomaatio.

Testiautomaation avulla voidaan muun muassa testata järjestelmän rajapintoja ja varmistaa tärkeimpien toiminnallisuuksien oikea toiminta. Tuloksena on testauksen tehostuminen ja uusien versioiden nopeampi ja laadukkaampi julkaisutahti esimerkiksi DevOps-mallissa.  

Hyödynnämme toistuvisssa suuren volyymin tietojen muokkauksissa ja eri järjestelmien välisissä tiedonsiirroissa RPA:ta, eli ohjelmistorobotiikkaa. Lue lisää RPA:sta täältä!

Toleranssi viiveitä kohtaan alhainen

Nykyisten käyttäjien toleranssi erilaisia viiveitä kohtaan on hyvin alhainen. Tämä pätee myös tilanteisiin, joissa verkkosivustossa on erityisen paljon käyttäjiä (esimerkiksi erilaiset ostokampanjat sekä kriisi- ja häiriötilanteet).

Varmista palvelusi toimivuus suorituskyky- ja kuormitustestauspalveluilla!

Rakennamme tarpeitasi vastaavan, räätälöidyn DevOps-, testiautomaatio- tai ohjelmistorobotiikkaratkaisun kolmivaiheisesti:

Määrittely:  Tarpeen ja ympäristön selvitys sekä ratkaisuvaihtoehdot  

Pilotti:  Valitun ratkaisun toimivuuden testaus (PoC)  

Rakentaminen:  Hyväksi todetun ratkaisun toteutus  

Mitä automaatioratkaisut sisältävät? 

  • Avaimet käteen-ratkaisun, joka voidaan toteuttaa asiakkaan ympäristössä ja tiloissa
  • Jokainen vaihe on hankittavissa erikseen eivätkä ne vaadi suurta alkupanostusta.  
  •  Toisen ja kolmannen vaiheen aloittamisesta sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa.  
  • Mahdollisuuden tilata lisäpalveluina koulutusta henkilöstölle ja konsultin tukea ratkaisun käyttöönotossa ja testauksen aloituksessa.

Ota yhteyttä!