Saavuttaako Retail? -jatkot

10.4.2024 klo 14-15

Kutsumme sinut mukaan What’s going on in Retail -seminaarin jatkotapahtumaan! Tapahtumassa luvassa keskustelua monimuotoisesta asiakaskokemuksesta, kaupallisesta saavutettavuudesta sekä lainsäädännön vaatimuksen täyttymisestä käytännön esimerkin kautta.

Webinaari järjestetään 10.4. klo 14 alkaen Teamsissa ja jokaiselle ilmoittautuneelle lähetetään tallenne. Kannattaa siis ilmoittautua, vaikka et pääsisikään linjoille juuri tuohon aikaan!

Saavuttaako Retail? -jatkoilla tutustutaan käytännön esimerkkiin

Webinaarissa kaupan alan asiantuntija Markku Mäenpää ja johtava saavutettavuusasiantuntija Tero Pesonen tarkastelevat esimerkinomaisesti erään verkkokaupan tilannetta monimuotoisen asiakaskokemuksen ja kaupallisen saavutettavuuden sekä myös tulevan lainsäädännön vaatimusten täyttymisen näkökulmasta. 

• Miten verkkokauppa huomioi asiakkaiden kyvyt ja ominaisuudet ja niihin liittyvät rajoitteet. Rajoitteet voivat olla pysyviä, tilapäisiä tai tilannekohtaisia, mutta ne rajoittavat ihmisten edellytyksiä toimia.

• Digitaalisissa palveluissa asiakkaat etsivät tiedostamattaan sujuvuutta, joten mikäli jokin on liian monimutkaista tai vaikeaa, he todennäköisesti lopettavat prosessin kesken.

• Katsotaan, kuinka esimerkkinä olevan verkkokaupan käy ja mitä saavutettavuus käytännössä tarkoittaa sekä miksi monimuotoisen asiakaskokemuksen huomioiminen on paitsi reilua myös kaupallisesti kannattavaa?

Ajankohta:

Keskiviikko 10.4. klo 14-15

Paikka:

Teams-webinaari, saat linkin webinaariin ilmoittauduttuasi tapahtumaan.

Kuinka pääsen mukaan?

Ilmoittaudu mukaan lomakkeella.

Huom! Tapahtuma järjestetään Teams-eventillä. Tapahtumassa ei ole livetekstitystä.

Ilmoittaudu webinaariin!

What's Going On In Retail järjestettiin 13.-14.3.24

What’s Going On In Retail -seminaari kerää vuosittain vähittäiskaupan toimijat kahdeksi päiväksi saman katon alle. Tänä tapahtuma järjestettiin 11. kertaa 13.-14. maaliskuuta 2024 Mall of Triplassa

Seminaarissa kuultiin vähittäiskaupan huippuasiantuntijoiden mukaansatempaavat ja inspiroivat esitykset sekä keskustellaan ja verkostoidutaan vähittäiskaupan ammattilaisten kanssa. 

Tapahtumassa mukana asiantuntijakumppanit

Contact us!