Ajankohtaista juuri nyt: ”Tekoäly ja saavutettavuus webinaarin muodossa 11.6.2024. Ilmoittaudu mukaan!”

Facebook
LinkedIn

Anonyymi testipäällikkö kirjoittaa Joulupukille

Kirje Joulupukille

Rakas Joulupukki, oletko sinä varmistanut, että kaikki on valmiina joulua varten?

Oletko tarkistanut ja tulkinnut tonttujen kanssa, mitä oikeasti kaikki pienet ja isommat lapset toivovat joululahjoiksi? Oletko varma asiasta, koska kaikkia kirjeitä ei ole kirjoitettu samalla kielellä ja niiden käsitteet taitavat vaihdella aika paljon. Miten olet osannut muodostaa niistä priorisoidun kehitysjonon Korvatunturilla käytössäsi oleville lahjojen suunnittelijoille ja valmistajille?

Eli tehdäänkö siellä oikeita asioita, eli tässä tapauksessa lahjoja? Ja olethan Joulupukki huomioinut, että niiden lahjojen pitää olla myös hyvin tehty, eli onko ne valmistettu oikein? Toivottavasti olet käynyt katsomassa esim. Tukesin sivuilta, mitä kaikkia standardeja pitää lelujen valmistuksessa noudattaa.

Tiedäthän Joulupukki, että valmistaja on vastuussa lelun turvallisuudesta. Miten olet hoitanut lelujen ja lahjojen testauksen? Onko se ollut mukana jo suunnittelusta lähtien? Nyt voi olla jo pikkasen kiire testauksen suunnittelun ja itse testauksen kanssa.

Toivottavasti reki on kunnossa ja se on aiemmin kuormitustestattu. Eihän meistä kukaan halua, että kaikenlaiset lapset jäävät ilman lahjoja, kun reen jalakset tai muut osat pettävät jouluaattona valtaisan lahjakuorman alla.

Ainakin omassa lapsuudessani oli yllättävää saada joululahjaksi pehmeä lahja kovassa paketissa, vaikka olin sinulle kirjoittanut selkeästi, mitä haluan joululahjaksi. Eihän tästä mitään isompia traumoja ole jäänyt, mutta näin jälkikäteen ajateltuna tässä on voinut tapahtua pieni laatupoikkeama. Tiedäthän Joulupukki, että laatu luo mielenrauhaa myös joulunviettoon!

Hyvää työpäivän jatkoa!

– Anonyymi testipäällikkö, 5.12.2018

Jaa julkaisu
Facebook
LinkedIn

Contact us!