Facebook
LinkedIn

Uusi palvelumme – eQual Saavutettavuusmanageri™

Olemme kehittäneet saavutettavuuden palveluvalkoimaamme – saammeko esitellä uuden palvelumme eli eQualin Saavutettavuusmanagerin. 

Miksi sinun kannattaa hankkia eQual Saavutettavuusmanageri palveluna? 

Saavutettavuusmanageri osa-aikaisena palveluna tarjoaa järkevällä kustannuksella organisaatiosi käyttöön kokeneen saavutettavuusasiantuntijan, joka auttaa sopeutumaan uusiin saavutettavuusvaatimuksiin, hyödyntämään sen mahdollisuuksia ja toteuttamaan uusia, kunnianhimoisia, mutta realistisia tavoitteita digitaalisessa muutoksessa.

Hankkiessasi eQual Saavutettavuusmanagerin osa-aikaisena palveluna, saat räätälöityä ja ammattitaitoista apua muutosprosessin läpiviemiseksi juuri silloin ja sen verran kuin tarvitset.

Jo yhden päivän viikottaisella työmäärällä organisaatiosi saa käyttöönsä laajan kokemuksen tuomat hyödyt, vältät tekemästä yleisimpiä virheitä ja yrityksesi osaa suunnata oikealle polulle kohti aitoa saavutettavuutta. 

Investoimalla osa-aikaiseen saavutettavuusasiantuntijaan voit varmistaa, digitaalisen muutoksen tavoitteet pienemmillä kustannuksilla ja vieläpä nopeammin kuin alun perin olit ajatellut.

eQual Saavutettavuusmanageri vastaa digitaalisen muutoksen johtamisesta oikeaan suuntaan, sen koordinoinnista ja kokonaisuuden kehittämisestä. Hän työskentelee tiiviisti kehitystiimisi kanssa varmistaakseen aidon saavutettavuuden integroimisen toimintaprosesseihin ja -tavoitteisiin.

Osa-aikainen eQual Saavutettavuusmanageri on ratkaisevassa asemassa luomassa kulttuuria, jossa saavutettavuus ei ole ainoastaan kuulu lainvaatimusten täyttämiseen vaan aidosta saavutettavuudesta muodostuu yrityksen kilpailuetu. 

Kuinka toimia, jos tällainen palvelu kiinnostaa? 

Ota yhteyttä ja tarkennetaan yhdessä tarpeitanne.  

Ari-Pekka Saarela
Kehitysjohtaja
ari-pekka.saarela@q-factory.fi
+358 45 260 3011

Santeri Nupponen
Customer success manager santeri.nupponen@q-factory.fi
+358 40 049 5625

Jaa julkaisu
Facebook
LinkedIn
Muita blogeja

Kaikki blogit

Contact us!