Facebook
LinkedIn

Älykkään automaation ja ohjelmistorobotiikan parissa työskentely on intohimoni

KTM Mikael Vaija vahvistaa Q-Factoryn ja QAutomaten myyntiä. Vastuualueenaan hänellä on älykkään automaation ratkaisujen myynti.

Mikaelilla on erinomainen kokemus täydentämään yrityksen myyntiä ja kasvavaa liiketoiminta-aluetta, sillä vuodenvaihteessa hänellä tulee täyteen kolme vuotta erityisesti ohjelmistorobotiikkamyynnin parissa. 

Kiinnostus automaation hyödyntämiseen syttyi aikoinaan kesätyöpaikasta, jossa nuori mies lajitteli teknisen asiakaspalvelun kautta saapuneita sähköposteja. Hän mietti jo tuolloin, miksei asiaa voisi automatisoida ja innostui tutkimaan aihetta enemmänkin mm. kauppatieteiden opintojen gradutyön tiimoilta. 

Digitaalinen taloushallinto ja robotiikka kiinnosti ja intohimon sekä osaamisen yhdistelmä veikin nopeasti alalle töihin. Edelleen Mikaelia motivoi miettiä, kuinka tehdä prosessit ja työvaiheet järkevämmin.

”Puhuessani aiheesta, käytän usein ilmaisua ”digikollega”, sillä sitähän se älykäs automaatio ja ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen parhaimmillaan on – tukea, sujuvoittaa ja nopeuttaa ihmisen työtä ns. digikollegana. Olen erittäin innoissani aloittaessani työt Q-Factoryn ja QAutomaten palveluiden parissa”, Mikael sanoo.

Vapaa-ajalla mies on innostunut erityisesti kylmävesiuinnista, futiksesta ja kuntoilusta, mutta on ahkera kuluttamaan myös kirjoja ja sarjoja. 

Kiinnostaako sinua kuulla lisää, millaisia älykkään automaation palveluita kauttamme on saatavilla tai kuinka työt teidänkin organisaatiossanne voi tehdä niiden avulla järkevämmin?

Ota rohkeasti yhteyttä:
RPA & AI Sales Manager
Mikael Vaija
mikael.vaija@q-factory.fi

p. 050 479 9572

Jaa julkaisu
Facebook
LinkedIn

Contact us!