Facebook
LinkedIn

Mitä jos olisi parempi tapa testata?

Tiesitkö, että on olemassa parempikin tapa testata uusimpia yrityspalveluitasi tuottavia ohjelmistosovelluksia. Sitä kutsutaan nimellä Testauskeskus. Se auttaa parantamaan sovelluksiesi laatua tavalla, joka on nopeampi, skaalautuvampi, yksinkertaisempi ja edullisempi kuin perinteiset testausmenetelmät.

Tarve joustavampaan, nopeampaan ja kustannustehokkaampaan tapaan testata sovelluksia on selvä. Sovelluksilla on yhä tärkeämpi rooli yritysten tarjoamissa tuotteissa ja palveluissa nykypäivän digitalisoituneessa taloudessa. Haasteena on kuitenkin edelleen varmistaa, että sovelluksia tarjotaan tehokkaasti, turvallisesti – kustannusnäkökulmaa unohtamatta.

Perinteiset testausmallit eivät ole ennustettavissa ja usein loppusaldonkin suuruus on epäselvä. Koska ne eivät usein pysty hyödyntämään parhaita prosesseja ja työkaluja, voi niiden laatu olla vaadittua huonompi. Lisäksi perinteisen testauksen kustannukset perustuvat mukana olevien testausalan ammattilaisten määrään, heidän osaamiseensa ja toimeksiannon kestoon. Tietyistä taidoista, laitteista ja jopa pöytätilasta voi siis kertyä helposti lisäkustannuksia. Kokonaiskustannusten arvioiminen voi olla äärimmäisen hankalaa.

No mikä se tehokkaampi tapa sitten on?

Q-Factoryn Testauskeskus on myös paljon tehokkaampi kuin perinteiset testausmallit. Testauskeskus tarjoaa tuotosperusteisen toimitustavan tehokkaalla ja joustavalla, kulutukseen perustuvalla hankintamallilla.

Tuemme sekä moderneja Agile- ja DevOps-lähestymistapoja että perinteisempiä elinkaaria.

Se, mikä todella erottaa Testauskeskuksen perinteisistä testausmalleista on, että asiakkaat saavat valtavasti joustavuutta. He voivat säätää vastaanottamiensa resurssien tyyppiä ja määrää sekä sitä, milloin he saavat ne. Asiakkaat voivat nopeasti ja helposti räätälöidä testauksensa muuttuviin projektitarpeisiinsa ja skaalata testauspalveluita ylös tai alas liiketoiminnan kehittyvän kysynnän perusteella välttäen turhia kustannuksia.

Testauskeskus on erittäin skaalautuva. Mikäli testausmääräsi ovat odotettua pienemmät, palvelua voidaan pienentää. Päinvastoin, jos kysyntä kasvaa ja testausta on laajennettava, lisää testaajia voidaan ottaa nopeasti mukaan luomaan tarvittavat suoritukset.

Vastaamme henkilöstön ja työkalujen saatavuuden hallinnasta. Koska palveluntarjoaja hallitsee testaustiimin päivittäisiä toimintoja ja resursseja säätämällä kapasiteettia tarpeen mukaan vastaamaan kysyntää, asiakkaalla on vähemmän monimutkaisuutta ja vaivaa. Kustannukset ovat myös pienemmät, koska asiakas maksaa vain kuluttamastaan. Kulutushintojen ollessa kiinteitä, kokonaiskustannusten arvioiminen on helppoa ja tarkkaa.

Testauskeskuksen avulla saat myös testitapaukset, testiautomaation ja kehittyneitä työkaluja.

Testauskeskuksen Top 3

1

Testauspalvelut laadukkaammin, nopeammin ja pienemmillä kustannuksilla

2

Enemmän joustavuutta ja skaalautuvuutta testauksen mukauttamiseen vastaamaan kehittyviä liiketoimintatarpeitasi

3

Parempi testauksen kattavuus ja tehokkuus

Kokosimme avuksesi esitteen, jossa avaamme tarkemmin Testauskeskusta ja sen palveluita. Mukana esitteessä myös aitoja esimerkkejä kustannussäästöistä.

Kerromme mielellämme lisää myös joko livenä tai linjoilla, otathan rohkeasti yhteyttä asiantuntijaamme:
Ville Kukkonen
ville.kukkonen@q-factory.fi
+358 50 490 6237

 

“Asiakkaat voivat nopeasti ja helposti räätälöidä testauksensa muuttuviin projektitarpeisiinsa ja skaalata testauspalveluita ylös tai alas liiketoiminnan kehittyvän kysynnän perusteella välttäen turhia kustannuksia.”

Jaa julkaisu
Facebook
LinkedIn

Contact us!