Ajankohtaista juuri nyt: ”Tekoäly ja saavutettavuus webinaarin muodossa 11.6.2024. Ilmoittaudu mukaan!”

Facebook
LinkedIn

Yritysperheemme voimistuu uudella pohjoisen ulottuvuudella

Pohjois-Suomen ohjelmistokehitys- ja laadunvarmistustoiminta vahvistuu uuden yrityksen myötä, kun Rovaniemellä aloittaa tänään 16.12.2022 toimintansa Hutcode Oy , joka alkaa tuottamaan ohjelmistokehitys- ja laadunvarmistuspalveluja asiakkailleen. Yhtiön toimitilat sijaitsevat Rovaniemen keskustassa ja yrityksen tarkoituksena on tarkoitus työllistää jo ensi vuoden aikana vähintään 10 ohjelmistoalan osaajaa. ”Miksi koodarit karkaavat etelään, sillä Rovaniemi on huippupaikka ohjelmisto-osaamiselle. Meillä on paljon osaamista kaupungissa sekä korkeatasoinen koulutus, joka joustaa työnantajien tarpeiden mukaan?”, kysyy yhtiön tuleva toimitusjohtaja Jari Kunnari. Hutcoden painopiste on web-kehityksessä, mutta osaaminen ei jää kotisivuihin ja verkkokauppa-alustoihin. Laajan yritysperheen kautta Hutcode pystyy tarjoamaan ratkaisut ketterästi lähes mihin tahansa IT-projektin elinkaaren vaiheeseen.
Hutcode on osa yritysperhekokonaisuutta
Hutcode on osa isompaa yritysperhekokonaisuutta, johon kuuluvat ohjelmistotestaukseen ja laadunvarmistamiseen erikoistuneen Q-Factoryn lisäksi mm. ohjelmistokehityksen asiantuntijoista sekä Suomen suurimmasta ohjelmistoyritysten verkostosta koostuva Codemen Oy, kansainvälistä asiantuntijaverkostoa pyörittävä BestCoders sekä älykkääseen automaatioon keskittynyt QAutomate Oy. Yritysperhe voikin tarjota nyt entistä kattavammin palveluita eri puolella Suomea, sillä toimintaa on nyt jo seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Lahti, Hämeenlinna, Joensuu, Ylivieska ja Rovaniemi sekä Suomen rajojen ulkopuolella Tallinnassa ja Puolan Poznańissa. Pohjoisen ulottuvuudella haetaan asemaa Rovaniemen alueen työllistäjänä sekä halutaan tarjota monipuolista palveluvalikoimaa myös paikallisille toimijoille. Näin yritysperheen uusinta jäsentä kuvaa koko yritysryppään perustaja ja pääomistaja Misa Ahola: ”Hutcoden etu alan muihin paikkakunnan työnantajiin on, että me pystymme tarjoamaan kaikki laajan yritysperheemme palvelut ja työpaikat Rovaniemellä. Työnhakijat voivat hakea mitä tahansa yritysperheemme avointa työpaikkaa ja sijoittautua Rovaniemen työyhteisöön. Sama koskee myös kaikkia pohjoisen asiakkuuksiamme – pystymme tarjoamaan kaikki yritysperheen palvelut yhdeltä tiskiltä Rovaniemellä”.
Yritysperheemme työllistää valtakunnallisesti jo noin 200 ammattilaista
Verkostomme kautta on tavoitettavissa jopa 6.000 asiantuntijaa sekä Suomessa että ympäri Eurooppaa. ”Kasvavan verkostomme kautta tarjoamme osaamista entistä kattavammin, nopeammin ja laadukkaammin. Vahvuutemme onkin, että tuomme mukanamme laajan kattauksen asiantuntijaverkostoa niin kotimaassa kuin Talentshoring-palveluidemme myötä myös kansainvälisesti”, Ahola jatkaa. Myös Rovaniemellä iloitaan uudesta toimijasta: ”Olen ilokseni huomannut, että Rovaniemi nähdään selvästi jo houkuttelevana sijoittumispaikkana myös ohjelmistoalan yrityksille. Rovaniemen tavoitteena onkin panostaa ohjelmistoalan ekosysteemiin lähivuosina ja siksi toivotammekin tervetulleeksi uudet toimijat. Tavoitteena on rakentaa tiivistä yhteistyötä Rovaniemellä toimivien ohjelmistoalan yritysten kanssa ja lähteä yhdessä ratkaisemaan toimialan haasteita, kuten esimerkiksi työvoiman saantia.”, sanoo Marko Merkkiniemi Business Rovaniemestä. Hutcoden uudet verkkosivut on avattu tänään osoitteessa www.hutcode.fi.
Jaa julkaisu
Facebook
LinkedIn

Contact us!