Ajankohtaista juuri nyt: ”Tekoäly ja saavutettavuus webinaarin muodossa 11.6.2024. Ilmoittaudu mukaan!”

Facebook
LinkedIn

Kuinka saada työt onnistumaan etänä? #ETÄKONTTORI

Tässä blogissa kerromme kuinka meillä Q-Factorylla (ja Codemenilla) hoidettiin siirtyminen etäkonttorille jo vallitsevan tilanteen alkumetreillä ja miten se on vaikuttanut meidän yritysten kommunikaatioon. Miten tästä selvitään? Miten jaksan paremmin neljän seinän sisällä? Nämä on kysymyksiä jotka varmasti pyörivät lähes jokaisen mielessä tällä hetkellä, onneksemme Katja kertoo myös miten itse jaksaa paremmin tässä erikoisessa tilanteessa.

Terveisiä Pyynikin Kotikonttorilta

Koronavirus pisti arjen uusiksi. Kaupunkien kadut vaikenivat, koulut ja työpaikat tyhjenivät, ja täyttivät kotikonttoreiden etätyöpisteet. Autioituneilla kaduilla voisi kuvitella, että meneillään on sci-fi -leffan ydinsota tai ulkoavaruuden olioiden hyökkäys, niin kuin tavallaan onkin. Koronavirus on tuntematon, näkymätön uhka.

Q-Factorylla ja Codemenilla toimittiin nopeasti ja vastuullisesti ja ohjattiin koko porukka etätöihin asiakasprojektien niin salliessa heti koronakriisin alkumetreillä. Nämä viikot ovat olleet jotakin sellaista, mitä on vaikea hallita. Siksi onkin tärkeää pitää huolta itsestä, läheisistä ja arjen rutiineista. Ilmassa on paljon epävarmuutta ja pelkoakin, mutta myös toivoa ja uudelleen organisoitumista. Kuka tietää, ehkä tästä seuraa jotain hyvääkin!

Meillä porukka on aktivoitunut rocket-chatissä ja yhteiset keskustelukanavat ovatkin täyttyneet tsemppiviestien lisäksi kotikonttoripostauksista, karvaisten ja karvattomien etätyökavereiden kuvista eli positiivisiakin juttuja on tämän erikoisen ajan keskellä. Etänä on toteutettu aamukahveja ja lenkkejä ja onpa syntymäpäiväkahvitkin juotu teamsin välityksellä ja onnittelulaulukin kuultiin. Porukka on hitsautunut yhteen kyllämetästäyhdessäselvitään mentaliteetilla ja tuntuu, että olemme tutustuneet toisiimme nyt enemmän ihmisinä kuin pelkkinä työkavereina. Se tulee kantamaan pitkälle.

Kasvokkain tapahtuvaa vuorovaikutusta ei korvaa mikään etäpalaveri tai verkkokokous, se on ehkä hankalin asia tällä hetkellä. Tärkeintä on terveys, pysytään siis kotona niin kauan kuin tarve vaatii😊

Henkilökohtaisesti saan voimaa musiikista perheen, ystävien ja luonnon lisäksi. Omien voimabiisien soittolista tuo lohtua vaikeisiin vaiheisiin, tsemppiä muuttuneeseen arkeen, mielenrauhaa ja tarvittaessa raivoenergiaa. Suoraan kotisohvalta voi kuunnella myös “koronavapaita” livekeikkoja, joita eturivin artistit ovat järjestäneet, kun hallitus kielsi yli 500 hengen kokoontumiset. Suosittelen musiikin kuuntelua ja livekeikkoja muillekin!

Mukavia etäpäiviä ja terveyttä!

#stongertogether #showmustgoon #kyllämetästäyhdessäselvitään

Jaa julkaisu
Facebook
LinkedIn

Contact us!