Facebook
LinkedIn

Näin meillä rekrytään – Rekrytointiprosessimme vaihe vaiheelta 

Mitä tapahtuu, kun olen lähettänyt hakemuksen Q-Factorylle?

Tehokkaan ja joustavan rekrytointiprosessimme aikana voit kohdata rekrytoinnin asiantuntijoiden lisäksi tulevan kollegan, tiiminvetäjän sekä asiakasprojektin edustajia.

Tässä tekstissä kerromme tarkemmin rekrytointiprosessimme vaiheista.

Miten haen?

Löydät avoimet työpaikat Töihin -sivulta. Haussa olevien paikkojen lisäksi kannustamme aina tarttumaan myös avoimeen hakemukseen. Halutessasi voit olla myös suoraan yhteydessä rekrytointitiimiimme rekry@q-factory.fi.

Tunnetko Q-Factorylaisen? Hienoa, voit myös pyytää meillä työskentelevää tuttavaasi suosittelemaan sinua. Moni on löytänytkin tiensä meille juuri tuttavien tai entisten kollegoiden kautta.

Suosittelemme tutustumaan myös yrityskulttuuriimme Töihin -sivulla.

Hakemusten käsittely ja kontaktointi

Hakemuksen jättämisen jälkeen rekrytointiprosessi lähtee käyntiin. Käsittelemme hakemukset mahdollisimman pian ja olemme yhteydessä jokaiseen hakijaan. Luvallasi säilytämme tietosi järjestelmässämme ja palaamme asiaan, jos horisonttiin tulee uusia projektimahdollisuuksia.

Alkukeskustelu

Alkukeskustelussa pääset rekrytoinnin asiantuntijamme kanssa kuulemaan yritysperheestämme ja -kulttuuristamme sekä työskentelystä meillä. Kyseessä on rento keskustelutuokio, jossa haluamme tutustua sinuun, kiinnostuksen kohteisiisi, toiveisiisi sekä osaamiseesi. Haluamme antaa myös mahdollisimman hyvän käsityksen meillä työskentelystä ja hakemastasi tehtävästä.

Tekninen keskustelu

Teknisessä keskustelussa pääset kokeneen asiantuntijamme kanssa tuomaan esiin aiempaa kokemustasi, taitojasi sekä substanssiosaamistasi. Kerromme mahdollisista projekteista ja samalla sinulla on loistava mahdollisuus kysyä työskentelystä meillä. Tilanteesta ja projektista riippuen asiantuntijamme voi teettää harjoitustehtävän, minkä lisäksi on mahdollisten suositusten tarkistus.

Osaamisen kohdentaminen

Rekrytointitiimimme yhdistää sinut sopivaan asiakasprojektiin ennen työsuhteen alkua. Tilannekohtaisesti sovitellaan mahdollinen asiakashaastattelu, jossa pääset tutustumaan tulevaan projektiisi tarkemmin. Pyrimme kuitenkin joustavuuteen – huomioimme aina kandien tilanteen yksilöllisesti ja nopeutamme tarvittaessa prosessia.

Työtarjous ja -sopimus

Saat halutessasi kirjallisen työtarjouksen. Sovimme työn aloituksesta sekä allekirjoitamme työsopimuksen sähköisesti.

Tervetuloa taloon

Aloitamme työvälineiden valinnalla ja perehdytyksellä. Perehdytys on meillä yksilöllinen prosessi, joka auttaa sinua tutustumaan kulttuuriimme, tuleviin työtehtäviisi ja tiimeihin sekä helpottaa integroitumista työyhteisöön.

Tervetuloa porukkaan! Hae nyt!

Jaa julkaisu
Facebook
LinkedIn
Muita blogeja

Kaikki blogit

Contact us!