Ajankohtaista juuri nyt: ”Tekoäly ja saavutettavuus webinaarin muodossa 11.6.2024. Ilmoittaudu mukaan!”

Facebook
LinkedIn

Q-Factory on valittu toimittajaksi Päijät-Hämeen hyvinvointialueen ohjelmistorobottien alustapalvelulle

Q-Factory Oy on valittu toimittajaksi Päijät-Hämeen hyvinvointialueen RPA alustapalvelulle. Päijät-Hämeen hyvinvointialueen kilpailutuksessa etsittiin toimittajaa RPA (Robotic Process Automation) alustapalveluille ja sen tukeen sekä ylläpitoon. RPA alustan tarkoituksena on optimoida ohjelmistorobottien operoimiseen sekä niiden toimintaan tarvittavien resurssien kuten esimerkiksi asiantuntijoiden ja palvelinkapasiteetin käyttöä. 

Q-Factoryn toteutus muodostuu RPA alustasta (ohjelmisto, jolla voidaan toteuttaa, hallita ja ylläpitää useita rinnakkain toimivia ohjelmistorobotteja) sekä alustan operoimiseen ja ylläpitämiseen tarvittavista asiantuntijapalveluista. Q-Factory toteuttaa tämän yhteistyössä QAutomate Oy:n kanssa.

Toteutuksen ansiosta säästetään työntekijöiden aikaa asiakkaiden kohtaamiseen, nopeutetaan prosessien kulkua, vähennetään virheitä tiedonkäsittelyssä ja varmistetaan laatua. 

Päijät-Hämeen hyvinvointialueeseen kuuluvat Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki ja Sysmä. 

Q-Factory Oy tunnetaan Suomen suurimpana riippumattomana ohjelmistotestaukseen ja laadunvarmistamiseen erikoistuneena yrityksenä. Yritys tuottaa testaus- ja laadunvarmistuspalveluiden lisäksi mittavia älykkään automaation ratkaisuja sekä saavutettavuuspalveluita.

Lisätiedot:
Tero Lähteenmäki
tero.lahteenmaki@q-factory.fi
040 547 2446

Jaa julkaisu
Facebook
LinkedIn

Contact us!