Ajankohtaista nyt:

Saavuta-seminaari 16.11.2023, ilmoittautuminen on auki!

Facebook
LinkedIn

Q-Factory vahvistaa asemiaan Pirkanmaalla – Puitesopimus Tampereen kaupungin kanssa

Q-Factory ja samaan yritysryppääseen kuuluva Codemen Oy ovat solmineet puitesopimuksen Tampereen kaupungin kanssa ICT-asiantuntijapalvelujen tuottamisesta. Puitejärjestelyä voivat käyttää kaikki Tampereen kaupungin palvelualueet, yksiköt ja liikelaitokset.

Sopimuksen myötä alueen julkishallinnon toimijat voivat hankkia Q-Factorylta ja Codemenilta palveluita useilla ICT-asiantuntijapalvelusektorilla. Sopimus käsittää ohjelmointi-, sovelluskehitys- ja projektipäällikköpalvelut, määrittely- ja arkkitehtuuriosaamisen hankinnan sekä testaus- ja laadunvarmistuspalvelut.

”Olemme tehneet pitkään yhteistyötä Helsingin, Oulun sekä muutaman muun pienemmän kaupungin kanssa ja nyt pääsemme laajentamaan vahvemmin Pirkanmaalle yhdessä Tampereen kaupungin ja ympäryskuntien kanssa. Olemme todella tyytyväisiä, että voimme sopimuksen myötä auttaa pirkanmaalaisia organisaatioita entistä vahvemmin. Asiantuntijamme ovat toimijoita lähellä, sillä meillä on toimisto myös Tampereella”, Q-Factoryn ja Codemenin myyntijohtaja Arto Kunnola kertoo.

”Projektiin kiinni jopa muutaman päivän varoajalla”

”Olemme saaneet paljon kiitosta toimintamme nopeudesta, asiantuntijoidemme tekemän työn laadusta ja tavasta toimia. Käytössämme on testauksen ja laadunvarmistamisen ammattilaiset sekä Suomen laajin, noin 7000 asiantuntijaa käsittävä verkosto. Lisäksi olemme valmiita aloittamaan ja osallistumaan projektiin jopa muutaman päivän varoajalla. Pystymme tarjoamaan asiantuntemusta myös digipalvelujen saavutettavuuteen liittyen, sillä testaajien, projektipäälliköiden, suunnittelijoiden ja devaajien käytössä ovat nykyisin myös saavutettavuus- ja käytettävyysosaaminen”, Kunnola jatkaa.

Haluatko kuulla lisää?

Toimitko Pirkanmaan alueella julkishallinnossa ja haluat kuulla tarkemmin osaamisestamme? Kerromme mielellämme lisää:

Anne Sinkkonen
+358 50 538 7053
anne.sinkkonen@codemen.fi

Juha Karjalainen
+358 400 855 846
juha.karjalainen@codemen.fi

Jaa julkaisu
Facebook
LinkedIn

Contact us!