Facebook
LinkedIn

Arto Kunnola Q-Factoryn ja Codemenin myyntijohtajaksi

Arto Kunnola on nimitetty Q-Factoryn ja Codemenin myyntijohtajaksi 19.6.2023 alkaen. Tehtävässään Arto vastaa kokonaisuudessaan näiden ja muiden yritysryppääseen kuuluvien yritysten myyntitoiminnoista. 

Artolla (eMBA) on erittäin vahvaa myynnin johtamisen taustaa useista eri yrityksistä. Nykyistä tehtävää edelsi myynnin kehittämisen työt Intellipocketilla mobiilisovelluskehityksesssä ja Ricohilla suurasiakkaiden parissa. 

”Toivotan Arton lämpimästi tervetulleeksi. Hän tulee vahvistamaan myynnin tekemistä ollen itsekin aktiivisesti mukana asiakastyössä. Artolla on kokemusta ja näyttöä myynnin kehittämisestä ja johtamisesta. Lisäksi Arton osaaminen tukee loistavasti myynnin kokonaisvaltaista kehittämistä ja kovaa kasvuvauhtiamme. Uskon, että erityisesti digipalvelujen saavutettavuuden saralla kysyntä tulee kasvamaan voimakkaasti ja näkyy asiakkaillemme juuri perustamamme eQual-liiketoimintayksikön palveluiden myötä”, kommentoi Q-Factoryn toimitusjohtaja  Misa Ahola.  

”On hienoa päästä mukaan näin mielenkiintoiseen  IT-kasvuyritysperheeseen ja monibrändiympäristöön. Työn houkuttelevuutta lisää kohderyhmien laaja kirjo ja mahdollisuudet asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseksi. Portfoliossamme on valtava kattaus monipuolisia ratkaisuja IT-projektien elinkaaren eri vaiheisiin. Tavoitteenani on tuoda myyntiin uutta mallia jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme nopeammin skaalautuvien ratkaisujemme avulla. Tiimissämme ja verkostossamme on loistavaa asiantuntijanäkemystä tulevaisuuden markkinoiden tarpeista. Kasvuyrityksenä haluamme tuoda asiakkaillemme uusia tulevaisuuden näkökulmia, joista mm. ohjelmistorobotiikan- ja saavutettavuus -tiimien ratkaisut ovat hyviä esimerkkejä. Olen erittäin iloinen päästessäni mukaan tällaiseen tiimiin ja kehittämään liiketoimintaa aitiopaikalta”, Arto kertoo.  

Q-Factory Oy on Suomen suurin riippumaton ja kotimainen ohjelmistotestaukseen ja laadunvarmistamiseen erikoistunut yritys.  

Codemen Oy on Suomen suurin ohjelmistoyritysten verkosto ja alan kokeneista ammattilaisista rakentunut asiantuntijayritys.  

Lisäksi yrityskokonaisuuteen kuuluvat: 
 
QAutomate, joka tarjoaa monipuolisia älykkään automaation ratkaisuja mitä moninaisimpiin tarpeisiin mm. terveydenhuoltoon, vakuutusalalle, jälleenmyyntiin ja logistiikkaan, web-kehitykseen erikoistunut Hutcode Oy, aidosti saavutettavien digipalvelujen kehittämiseen erikoistunut eQual, digitaalisen muotoilujen palveluita tarjoava Puimo Oy, asiantuntijoiden hallintaan ja hankintaan kehitetty Caleo, kansainvälinen nearshoring-verkosto BestCoders sekä B2B-myynnin tukemiseen keskittyvä Halsion Oy

 

Lisätietoja: 

Misa Ahola / misa.ahola@q-factory.fi / 050 346 5010 
Arto Kunnola / arto.kunnola@q-factory.fi / 045 126 4071 

Jaa julkaisu
Facebook
LinkedIn
Muita blogeja

Kaikki blogit

Contact us!