Facebook
LinkedIn

Testing Assembly -tapahtuma ylitti odotukseni; parasta antia oli verkostoituminen ja repullinen uusia kontakteja

Kävimme tuoreeltaan haastattelemassa Q-Factoryn rekrytointiasiantuntija Nea Pynnöstä, joka osallistui ensikertalaisena Testing Assembly – tapahtumaan.

Millaisia odotuksia sinulla oli päivään liittyen?
Näin ensikertalaisena minulla ei ollut ennakko-odotuksia, mutta toki tiesin, että olemme yrityksenä osallistuneet tapahtumaan jo vuosikaudet. Lähdin matkaan hyvin avoimin mielin. Itselleni luonnollista oli katsoa tapahtumaa rekrytoijan silmin, mutta oli tosi mukavaa, että messutiimissä oli mukana edustusta myös myynnistä ja Testauskeskuksestamme.

Mikä tapahtumassa oli parasta?
Oli tosi mukava tavata kasvokkain saman alan yritysten edustajia ja päästä keskusteluihin niin rekrytointiin kuin myös testauspuoleen liittyen. Ehdottomasti parasta antia olivat juuri nuo kohtaamiset ja keskustelut. Lisäksi mukana oli paljon enemmän osallistujia kuin alun perin ajattelin. Ilahduin, että tapahtumassa pääsi verkostoitumaan ja tuliaisena sai reilun nipun uusia kontakteja LinkedIn-verkostoon.

Mikä päivän aikana erityisesti paikalla olijoita puhututti?
Kyllähän meille kaikille alan toimijoille on yhteistä tarve tekijöistä, paljon keskusteltiin heidän saatavuudestaan ja löydettävyydestä. Usealla yrityksellä on kovat rekrytointitarpeet. Puhuimme siitäkin, kuinka tätä pulmaa voisi purkaa. On tärkeää tarjota erilaisia koulutus- ja oppimispolkuja, koska alalle on kuitenkin paljon halukkaita tulijoita. Testausalan opiskelijoille ja vastavalmistuneille on äärimmäisen tärkeää löytää niin se harjoittelupaikka kuin myös se ihan ensimmäinen varsinainen työpaikka – nopeasti.

Tässä suhteessa olemmekin äärimmäisen tyytyväisiä, että Q-Factoryllä on Testauskeskus, joka tarjoaa mahdollisuuden kehittää osaamista ja mikä parasta, tehdä hetkittäin myös sellaisia asioita, joita harvoin pääsee kehittämään ja kokeilemaan. Erityisesti se palvelee tuoreempia tekijöitä uran alkutaipaleella, sillä Testauskeskuksessa voi harjaannuttaa taitoja erilaisten oppimispolkujen kautta.

Q-Factory Oy kiittää lämpimästi kaikkia mukana olleita ja ständillämme käyneitä – onnekkaat arpajaisvoittajatkin on tavoitettu ja palkinnot toimitettu. 

Ps. Etsimme jatkuvasti uusia laadun tekijöitä, tutustu positioihin.

Rekryasioissa sinua palvelevat:  

Nea Pynnönen,
nea.pynnonen@q-factory.fi
+358 50 415 6005

Marjaana Lehtonen,
marjaana.lehtonen@q-factory.fi
+358 50 470 4077

Voit olla yhteydessä suoraan myös rekry@q-factory.fi

Jaa julkaisu
Facebook
LinkedIn
Muita blogeja

Kaikki blogit

Contact us!