Ajankohtaista juuri nyt: ”Tekoäly ja saavutettavuus webinaarin muodossa 11.6.2024. Ilmoittaudu mukaan!”

Facebook
LinkedIn

Petra Vaisalo Q-Factoryn markkinointi- ja viestintäpäälliköksi

KTM Petra Vaisalo on nimitetty Q-Factory Oy:n ja Codemen Oy:n markkinointi- ja viestintäpäälliköksi 17.1.2022 alkaen. Petra siirtyi tehtävään Finn-ID Oy:ltä.


”Petralla on monipuolinen, modernin markkinoinnin osaaminen ja on ilo toivottaa hänet osaksi porukkaamme. Tehtävässään Petra tulee kasvattamaan sekä Q-Factoryn että Codemenin tunnettuutta ja näkyvyyttä. Halusimme tehtävään henkilön, jolla on vahvaa kokemusta ja näyttöjä markkinoinnin tuloksellisesta tekemisestä ja johtamisesta. Työtehtävä on yrityksessämme uusi ja vahvistaa kasvun tahtotilaamme”, Q-Factoryn toimitusjohtaja Misa Ahola kommentoi.

”On hienoa päästä mukaan näin mielenkiintoiseen IT-yritysperheeseen. Ohjelmistotestauksen ja laadunvarmistuksen sekä ohjelmistorobotiikan avulla asiakasyritys voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ja sen kehittämiseen, kun me varmistamme asiat taustalla. Codemen puolestaan tarjoaa osaavat tekijät ohjelmistokehityshankkeisiin ja Suomen suurimman ohjelmistoyritysten verkoston ”atk-osaajapulaa” taklaamaan. Olen erittäin iloinen, kun pääsen hyödyntämään osaamistani, mutta samalla oppimaan myös täysin uutta. Työn houkuttelevuutta lisää myös yritysten valtakunnallisuus sekä innostava ja rohkea tekemisen meininki yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa”, Petra kertoo.

Q-Factory Oy

Q-Factory on kotimainen ja Suomen suurin riippumaton ohjelmistotestaukseen ja laadunvarmistukseen erikoistunut yritys. Yrityksessä työskentelee noin 110 ohjelmistotestauksen ja laadunvarmistuksen sekä testausautomaation ja ohjelmistorobotiikan ammattilaista. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Joensuussa, Hämeenlinnassa, Ylivieskassa, Lahdessa ja Tallinnassa. 

Codemen Oy

Codemen kokoaa yhteen Suomen parhaat konsultoinnin, ohjelmistokehityksen ja projektihallinnan asiantuntijat ollen Suomen suurin ohjelmistoyritysten verkosto. Yritys työllistää noin 40 omaa työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Joensuussa, Hämeenlinnassa, Ylivieskassa, Lahdessa ja Tallinnassa. 

Lisäksi yritysperheeseen kuuluvat qautomate.fi ja bestcoders.ee. Toimintaamme täydentää ja tehostaa Codemen Oy:n puitteissa osaamisen hallintaan ja hankintaan kehitetty Caleo-ratkaisu (caleo.fi).

Jaa julkaisu
Facebook
LinkedIn

Contact us!