Facebook
LinkedIn

Testing Assembly 2022 –  Q-Factory menossa mukana

Finnish Software Testing Boardin (FiSTB) järjestämä testaustapahtuma, Testing Assembly kokoaa tällä viikolla yhteen testausalan ammattilaiset. Tapahtumapaikkana toimii Sokos Hotel Tripla Helsingissä, minne myös Q-Factory Oy pystyttää ständinsä torstaina 22.9. 

Tapahtuma tarjoaa laajan katsauksen ohjelmistotestauksen alaan ja ennen kaikkea foorumin, jossa on mahdollista verkostoitua niin alan kokeneiden konkareiden kuin myös tuoreiden alan ihmisten kanssa.  

Tällä kulmalla myös Q-Factory on menossa mukana – verkostoitumassa ja kertomassa kohtaamisissa yrityksen tarinaa. Q-Factoryn ständillä voi vaihtaa ajatuksia mm. siitä, millaisia uramahdollisuuksia Suomen suurin riippumaton ohjelmistotestausyritys tarjoaa.  

Myös yrityksen uusi Testauskeskus esittäytyy tapahtumassa; Testauskeskus on nimensä mukaisesti testaajille suunnattu unelma, sillä se tarjoaa mahdollisuuden kehittää osaamista ja mikä parasta, tehdä hetkittäin myös sellaisia asioita, joita harvoin pääsee kehittämään ja kokeilemaan. Erityisesti se palvelee tuoreempia tekijöitä uran alkutaipaleella, sillä Testauskeskuksessa voi harjaannuttaa taitoja erilaisten oppimispolkujen kautta. 

Nähdään Triplassa! 

Ps. Etsimme jatkuvasti uusia laadun tekijöitä, tutustu positioihin

 
Rekryasioissa sinua palvelevat: 

Nea Pynnönen,
nea.pynnonen@q-factory.fi
+358 50 415 6005

Marjaana Lehtonen,
marjaana.lehtonen@q-factory.fi
+358 50 470 4077

Jaa julkaisu
Facebook
LinkedIn
Muita blogeja

Kaikki blogit

Contact us!