Ura

Minkälaisessa työpaikassa haluat työskennellä?

Haluatko vaikuttaa työsi sisältöön? Meillä työskentelet joustavassa ja matalassa organisaatiossa, jossa työntekijät voivat aidosti vaikuttaa omaan työhönsä. Työntekijät työskentelevät projekteissa, joissa he pääsevät parhaiten tuomaan esille omia vahvuusalueitaan.

Mikä on sinun vahvuusalueesi?

Monipuolisten projektien ja uusien asiakkuuksien myötä jokainen työntekijämme kehittyy niin osaamisen, teknologioiden kuin järjestelmäratkaisujenkin osalta.

Kiinnostaako sinua työpaikka testaus- ja laadunvarmistusammattilaisten joukossa? Meillä viihtyvät parhaiten oma-aloitteiset ja itseohjautuvat työntekijät, jotka kokevat itsensä tiimipelaajiksi. Hae meille töihin avoimella hakemuksella tai katso avoimet työpaikat.

 

 

Hae meille töihin!

Viime vuonna rekrytoimme 20 uutta asiantuntijaa.

Avoimet työpaikat

Ohjelmistorobotiikan asiantuntija

Ovatko tulevaisuuden teknologiat intohimosi? Haluatko olla mukana rakentamassa ohjelmistorobotiikkaa monille Suomen merkittävimmistä toimijoista?

Testiautomaatioguruja Tampereelle ja Helsinkiin

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, haastavia ja mielekkäitä asiakasprojekteja, sekä harvinaisen mukavat työkaverit.

Testiautomaation ja ohjelmistorobotiikan osaajia Joensuuhun

Haemme automaatiotestauksen sekä ohjelmistorobotiikan kokeneita osaajia ensisijaisesti työskentelemään asiakkaillamme erilaisten, mielenkiintoisten kehityshankkeiden parissa.

Avoin hakemus

Haluatko tietää lisää avoimista paikoistamme?

Ota yhteyttä suoraan henkilöstöömme tai lähetä viesti yhteydenottolomakkeen avulla!

Jaakko Hannuksela
Jaakko Hannuksela

HR
jaakko.hannuksela@q-factory.fi
+358 50 408 2208

Millaista on testaajan arki? Millainen Q-Factory on työnantajana? Vastauksia näihin kysymyksiin, sekä vinkkejä ja näkökulmia testaukseen.