Meille töihin?

Tule meille töihin mahtavien asiantuntijoiden joukkoon. Katso avoimet työpaikat alta.

Rekrytointiprosessi

Hakemusten käsittely

Alkukeskustelu
Tekninen keskustelu
Osaamisen kohdentaminen
Työtarjous ja -sopimus

Mikä on sinun vahvuusalueesi?

Monipuolisten projektien ja uusien asiakkuuksien myötä jokainen työntekijämme kehittyy niin osaamisen, teknologioiden kuin järjestelmäratkaisujenkin osalta.

Meillä viihtyvät parhaiten oma-aloitteiset ja itseohjautuvat työntekijät, jotka kokevat itsensä tiimipelaajiksi.

Olisitko sinä meidän seuraavaa työkaverimme?

Asiantuntijat kulttuurimme ytimessä

Organisaatiokulttuurimme on rento ja salliva: saat olla juuri sellainen kuin olet! Työnantajana meille on tärkeää, että jokainen työyhteisön jäsen on tasavertainen ja saa osakseen oikeudenmukaista kohtelua. Oikeutusta syrjinnälle tai suosinnalle ei ole. Työyhteisössä jokaisella jäsenellä on mahdollisuus tuoda ääneensä kuuluviin. Työkavereitamme on kehuttu harvinaisen mukaviksi! 

Työntekijämme ovat tärkeä osa yrityskulttuuriamme ja jokainen heistä saa vaikuttaa sen kehittymiseen. 

Matalan hierarkian yrityksenä asioiden eteenpäin vieminen on meille tärkeämpää kuin se, millä tavalla tai tyylillä ne ratkaistaan.

Arvomme

Avoimuus

Olemme avoimesti itsevarma ja ajatteleva yritys, jossa asiantuntijuus on organisaation ytimessä. Ajattelemme ketterästi ja hyödynnämme parviälyn voimaa. Avoin ilmapiirimme ja luottamus kannustavat innovointiin ja ideoiden jakamiseen. Onnistumisista iloitseminen on luonnollinen osa työarkeamme.

Joustavuus

Arvostamme mutkatonta kanssakäymistä henkilöstömme kesken. Yrityksemme sopeutuu ketterästi muutoksiin ja huomioi henkilöstön tarpeet. Joustamme silloin kun tilanne sitä vaatii.​

Asiakaslähtöisyys

Asiakaslähtöisyys tarkoittaa meillä, että kartoitamme asiakkaan tarpeet ja haemme niihin ratkaisuja, jotka palvelevat parhaiten. Ymmärrämme minkälaista teknologiaosaamista tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa. Näemme haasteet mahdollisuuksina ja panostamme ratkaisukeskeisyyteen.

Yhteisöllisyys

Työyhteisönä kannustamme toisiamme onnistumaan ja olemme aktiivisesti kiinnostuneita yrityskulttuurimme vahvistamisesta. Järjestämme säännöllisesti yhteisiä kohtaamisia esimerkiksi aamupalatilaisuuksien ja tiimilounaiden muodossa.

"Mahtava porukka tekee menestyvän yrityksen." 

Misa Ahola, CEO

Työn ja vapaa-ajan tasapaino

Työelämän ja vapaa-ajan tasapainottaminen on tärkeää. Vapaa-aika luo puitteet luovaan ja tilavaan ajatteluun. Innovatiivisuudesta kumpuaa luovan ajattelun tuotoksia. Työnantajana meille on tärkeää, että työ joustaa tarvittaessa – kun työntekijän elämä sitä vaatii.

Sisällöltään merkitykselliset työtehtävät ja mahdollisuus ohjautua työtehtävissä eteenpäin ovat painokkaita muuttujia työntekijän näkökulmasta. Työnantajana meille on tärkeää, että jokainen työntekijä saa mahdollisuuden näyttää omaa osaamistaan ja näin tuottaa tietopääomaa – myös yrityksen käyttöön.

Tarjoamme meidän asiantuntijoille

Hybridityömallin

Laajan työterveyshuollon

Asianmukaiset työvälineet

Suun terveydenhuollon

Työkalut itsensä kehittämiseen

Vapaa-ajanviettokohteita

Yhteiskäyttöauton

Lounasedun

Q-Factoryn asiantuntijat palaverissa yrityksen toimistolla

Työ- ja toimintatavat

Haluamme tarjota henkilöstöllemme avoimen työkulttuurin, jonka ytimessä on itseohjautuvuuteen kannustaminen. Tiiminvetäjän ja kollegoiden tuki on aina saatavilla ja yhdessä haluamme kannustaa toisiamme innovatiiviseen ajatteluun. 

Suhtaudumme uusiin toimintatapoihin positiivisesti ja uskallamme altistua uudelle – oli uusi sitten yksittäinen ja työskentyämme tehostava toiminta tai isompi kokonaisuus, jossa vaikutamme kehittävästi koko yrityksen toimintaan.

first whistle

First Whistle vastuullisen yrityskulttuurimme edistäjänä

Olemme yrityksenä sitoutuneet toimimaan rehellisesti ja vastuullisesti oikein. Avoimuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme, joka ohjaa yrityskulttuuriamme. Edistääksemme avointa ja vastuullista toimintaa, olemme ottaneet käyttöön EU:n whistleblowing-direktiivin mukaisen First Whistle -ilmoituskanavan. Kanava on käytössä sekä yrityksemme henkilöstölle että sidosryhmillemme. Ilmoituskanavan avulla saamme mahdollisuuden puuttua havaittuihin epäkohtiin ja kehittää toimintaamme. Kaikki ilmoituskanavan kautta tulleet ilmoitukset ovat anonyymejä ja käsitellään luottamuksellisesti.

Tutustu meidän asiantuntijoihin

Katso video
Katso video
Katso video
Katso video
Katso video

Ota yhteyttä

Jaakko Hannuksela

HR

Marjaana Lehtonen

Rekrytointi

Janina Annala

Rekrytointi

Contact us!